BIZARR

Egy űr­szonda fel­vette: Hem­zseg­nek az ufók a Nap körül!

Újabb össze­es­kü­vés-el­mé­let van szü­le­tő­ben. Több ufó­va­dász felfi­gyelt már a SOHO napfi­gyelő űr­szonda fel­vé­te­lein lát­ható fur­csa ob­jek­tu­mokra, ame­lyek a Nap körül buk­kan­nak fel idő­ről-időre. Né­me­lyik a mi Hol­dunk­nál is na­gyobb!
címkék:

A SOHO egy 1995-ben elindított napfigyelő műhold, az ESA és a NASA közös programja. A Föld és a Nap közötti L1 Lagrange pontból végzi a megfigyeléseket. (Ez az a pont, ahol két égitest gravitációs ereje kiegyenlítődik és az ott tartózkodó tárgy viszonylagos nyugalomban marad.) A földi irányítást az amerikai Goddard Űrközpontból végzik. A felvételeit bárki visszanézheti dátum szerint, illetve különféle szűrőkön keresztül a helioviewer.org webhelyen.

Ennek köszönhetően, számos, a Napról készült felvételen bukkantak a szemfüles ufóvadászok ismeretlen objektumokra csillagunk közelében. Miközben itt a Földön a tankönyvek és tudományos folyóiratok nem írnak arról, hogy bármi is keringene a Nap felszínétől szinte karnyújtásnyira. Ha mégis, a tudomány mai állása szerint el kellene égnie, vagy olvadnia, vagy a gravitációs vonzás miatt a Napba kellene zuhannia. De nem ez történik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Bármi is a sok, fura, hatalmas objektum a Nap körül, nem kellene ott lenniük.

Az egyik legnépszerűbb elmélet szerint a felvételek bizonyítékok arra, hogy az idegenek űrhajói a Napból áramló gázokat, nehézfémeket, és energiát gyűjtenek be, ki tudja milyen céllal.

Már évekkel ezelőtt is felbukkantak hasonló képek és hírek az interneten. Két orosz tudós akkor megállapította, hogy a rejtélyes objektumok nagyobbak, mint a Holdunk.

Eközben a címlapon
címkék: