FAZÉK

Egy szuper ötlet, hogy sokkal finomabb legyen a reggeli tojásrántottád

Te is észrevetted már, hogy ha rántottát rendelsz egy étteremben, az állaga kellemesen puha, az íze pedig sokkal harmonikusabb? Mutatjuk a trükköt, így készítik a profik a rántottát!
  • Szerző: A

Ez azért van, mert nem használod a legfontosabb összetevőt. Itt az ideje, hogy felfedezd a szalonnazsírban rejlő lehetőségeket!

Szalonnás tojás

HOZZÁVALÓK:

  • tojás,
  • só, bors, tej
  • néhány szelet szalonnacsík

1. Üsd fel a tojásokat, ízesítsd sóval és borssal, rakj bele egy csepp tejet.

2. Három-négy szalonnacsíkot süss ropogósra, és vedd ki a zsírból.

3. Ahelyett, hogy a szalonnazsírt kidobod, használd inkább a serpenyő alján. Öntsd a felvert tojást az edénybe, és a keverd a szokásos módon.

Ennyi a titok. Ne felejtsd el tejjel felverni. A szalonnacsíkokat pedig tedd a tetejére!