SZTÁRDZSÚSZ

Egy megrendítő titok teljesen megváltoztatta a TV2 sztárjának életét!

Olyan dolgok történtek meg vele, amiket sosem gondolt volna. Részletesen elmesélte az elképesztő sztorit.
címkék:
  • Szerző: MMB.

Seres Dániel, a Jóban Rosszban színésze szinte filmbe illő történet főszereplője lett, amikor édesanyja egy harminc éve őrzött titkot árult el neki. Kiderült ugyanis, hogy akit eddig édesapjának hitt, nem a valódi apukája, ez a tény pedig óriási lavinát indított el - írta meg a Best magazin.

A két férfi, azaz a genetikai és a nevelőapám Jánoshalmán együtt voltak katonák. Amikor a vér szerinti apám és anyukám egymásba szerettek, anyu már jegyben járt a nevelőapámmal.

"Kiderült, hogy bármelyiküktől foganhattam volna, és amikor édesanyám megtudta, hogy gyereket vár, mindkettőjüket felkereste. A vér szerinti apám látta anyám kezén a jegygyűrűt, és azt mondta, nyilván a vőlegényétől terhes. De aztán sok-sok év múlva édesanyám úgy döntött, a születésnapján felköszönti a vér szerinti apámat, és megkereste. Amikor egy cukrászdában találkoztak, és ránézett, az ő számára is egyértelművé vált: tőle fogantam" - kezdett bele döbbenetes történetbe Dániel, akinek hónapokba telt, mire feldolgozta az új információkat, és találkozott édesapjával.

Mindketten pontosan ugyanannyit késtünk, mindkettőnk fején ott volt a napszemüveg, és azt láttam: jövök szembe saját magammal. Hátborzongató volt.

"A nevelőapám nem tudott erről az egész találkozóról. Később, amikor elmondtam neki, hogy felkerestem a genetikai családomat azt hazudtam, hogy csak két hete tudom az igazságot, de valójában már hónapok óta kapcsolatban voltam velük" - árulta el a TV2 sztárja, akinek családi drámája csak ekkor kezdődött el igazán. Felesége - aki akkor már elköltözött tőle közös kisfiukkal - elmondta nevelőapjának a teljes igazságot. A férfi ezek után dühében kitagadta Dánielt.

Időbe telik míg a környezetem megszokja, hogy már Suhajdának hívnak.

"Miután kitagadott, nem volt más választásom, meg kellet változtatnom a nevemet. A teljes életemet Seres Dánielként éltem, még nekem is szoknom kell, hogy mostantól másként kell bemutatkoznom" - jelentette ki a sorozatszínész, majd hozzátette, várandós szerelme támogatja őt ebben a nehéz időszakban.

 

címkék: