LELKIZŐ

Egy idő­sebb, ijesztő sztár zak­latta ti­né­dzser­ko­rá­ban Na­ta­lie Port­mant

Moby sze­rint jár­tak a szí­nész­nő­vel, ő azon­ban ezt úgy látta, a férfi zak­latta.
  • Szerző: Ripost

Igazán érdekes helyzetbe került Natalie Portman. Az amerikai zenész, Moby ugyanis önéletrajzi könyvében azt állítja, egy rövid ideig együtt jártak a színésznővel. Aki viszont erre egészen másképp emlékezik...

Az Oscar-díjas színésznő ugyanis határozottan tagadja, hogy bármi köze lett volna a zenészhez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: AFP

"Nagyon meglepődtem, hogy azt mondta, jártunk azalatt a rövid idő alatt, míg ismertem. Valójában ugyanis egy sokkal idősebb ember zaklatott engem, amikor éppen csak leérettségiztem.

18 éves voltam. Felháborító, hogy úgy adja el ezt a történetet a könyvében, mintha romantikus kapcsolat lett volna közöttünk

- mondta a színésznő.

Portman azt is hozzátette, néhányszor valóban találkoztak, "együtt lógtak", de aztán rájött, hány éves is valójában a zenész és úgy érezte, helytelen, hogy egy ilyen idős ember iránta érdeklődik.

A zenész a könyvében azt állítja, ő akart szakítani a színésznővel, mivel akkoriban komolyan ivott és kisiklott az élete, Natalie mellett pedig még pánikrohamokat is kapott. Amikor azonban felhívta a színésznőt, ő közölte vele, hogy találkozott valakivel.

Eközben a címlapon

"Megkönnyebbültem, mert így nem kellett neki elmondanom, mennyire sérült vagyok" - írta a férfi.

Fotó: AFP

Portman a zenész könyvkiadóját is éles kritikával illette, hogy nem ellenőrizte a tényeket. Szerinte ugyanis azzal akarták eladni a könyvet, hogy róla hazugságokat terjesztettek.