LOVE

Egy hónap után sza­kí­tott fi­a­tal sze­rel­mé­vel a nő­faló éne­kes!

A fi­a­tal sztár pár­kap­cso­lat­ban élt, ami­kor össze­jött az akkor még fi­a­tal­korú szép­ség­gel. A ro­mánc azon­ban nem tar­tott so­káig. Egy hónap is elég volt ahhoz, hogy el­hi­de­gül­je­nek egy­más­tól.
  • Szerző: Doris

Alig több mint egy hónapja, hogy Justin Bieber egy forró éjszakán a szállodai szobájába csábította az akkor még csak 17 éves Sofia Richie-t. A friss szerelmesek hiába próbálták titkolni románcukat, már akkor lebuktak, amikor Sofia egy szál pizsamában hagyta el a fiatal világsztár lakosztályát.

Bár azóta is elválaszthatatlannak tűntek, egyes források szerint már rég nem alkotnak egy párt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy, a TMZ-nek nyilatkozó bennfentes szerint kapcsolatuk sosem volt komoly, az utóbbi időben pedig teljesen elhidegültek egymástól.

"Bár Sofia születésnapját együtt ünnepelték Mexikóban, azóta sem jelentek meg kéz a kézben a nyilvánosság előtt. Úgy tudom, nem is nagyon beszélnek"

- árulta el a neve elhallgatását kérő informátor, aki hozzátette: a szakítás egyikőjüket sem viselte meg túlzottan. Sofia nagyokat bulizik, Justin pedig újra élvezi a szingli létet.

Eközben a címlapon
A pár tiszavirág életű kapcsolata egyébként nem volt botrányoktól mentes. Még egy házi szexvideó is kiszivárgott róluk, de még időben sikerült megakadályozni a széles körben való elterjedését.