LOVE

Egy hónap után szakított fiatal szerelmével a nőfaló énekes!

A fiatal sztár párkapcsolatban élt, amikor összejött az akkor még fiatalkorú szépséggel. A románc azonban nem tartott sokáig. Egy hónap is elég volt ahhoz, hogy elhidegüljenek egymástól.
  • Szerző: Doris

Alig több mint egy hónapja, hogy Justin Bieber egy forró éjszakán a szállodai szobájába csábította az akkor még csak 17 éves Sofia Richie-t. A friss szerelmesek hiába próbálták titkolni románcukat, már akkor lebuktak, amikor Sofia egy szál pizsamában hagyta el a fiatal világsztár lakosztályát.

Bár azóta is elválaszthatatlannak tűntek, egyes források szerint már rég nem alkotnak egy párt.

Egy, a TMZ-nek nyilatkozó bennfentes szerint kapcsolatuk sosem volt komoly, az utóbbi időben pedig teljesen elhidegültek egymástól.

"Bár Sofia születésnapját együtt ünnepelték Mexikóban, azóta sem jelentek meg kéz a kézben a nyilvánosság előtt. Úgy tudom, nem is nagyon beszélnek"

- árulta el a neve elhallgatását kérő informátor, aki hozzátette: a szakítás egyikőjüket sem viselte meg túlzottan. Sofia nagyokat bulizik, Justin pedig újra élvezi a szingli létet.

 

A pár tiszavirág életű kapcsolata egyébként nem volt botrányoktól mentes. Még egy házi szexvideó is kiszivárgott róluk, de még időben sikerült megakadályozni a széles körben való elterjedését.