FÜLES

Egy hét múlva ér­ke­zik John Mayall az Ak­vá­rium Klubba

A brit blues zene aty­ja­ként em­le­ge­tett, 85 éves gi­tár­hős egy hét múlva új al­bu­má­val ér­ke­zik az Ak­vá­rium Klub NagyHall­jába.

Február 22-én jelent meg a 85 éves legenda, John Mayall legújabb lemeze Nobody Told Me címmel, amin ezúttal kedvenc zenész barátai is kiemelt szerepet kaptak. Az új albumon közreműködött: Joe Bonamassa, Carolyn Wonderland, Todd Rundgren, Larry McCray és Steven Van Zent is. Az album elérhető ITT.

John Mayall 2019-ben ismét európai turnéra indult, amire elkíséri Carolyn Wonderland, az elképesztő tehetségű gitáros - aki az album munkálataiban is segített -, illetve vele tart Greg Rzab basszusgitáros és Jay Davenport dobos is, akik a John Mayall Band állandó tagjai. John Mayall zenekedvelő családban született Manchesterben. Apja jazzgitáros volt, akinek a lemezgyűjteménye jelentős szerepet játszott fia zenei ízlésének az irányításában. 1965-től készít lemezeket, az általa alapított John Mayall & the Bluesbreakersben olyan hírességek fordultak meg, mint például Eric Clapton, Peter Green, Jack Bruce, John McVie, Mick Fleetwood vagy Mick Taylor. Jegyeket itt tudtok vásárolni, a Facebook-eseményt itt tudjátok megnézni.