SZTÁRDZSÚSZ

Egy évig élt gyógy­sze­re­ken Ke­resz­tes Il­dikó

Olyan ko­moly de­presszió ke­rí­tette ha­tal­mába az X-Fak­tor egy­kori men­to­rát, amit már nem tud­tak te­rá­pi­á­val ke­zelni.
  • Szerző: MF

Hosszú éveken át küzdött súlyos gondokkal Keresztes Ildikó. Az énekesnő azt mondja, hogy teljesen kilátástalannak látta az életét, és csak egyetlen dolognak köszönheti, hogy most mesélni tud a szörnyű, depressziós időszakról.

EZT OLVASTAD MÁR?
Ha akkor nincs a férjem, és nem ismeri fel, hogy most már szakemberre van szükségem, akkor lehet, ma nem beszélgetünk itt

- idézte fel a múlt borzalmait a Ridikül adásában.

Keresztesnek 2001-ben kellett szembesülnie azzal a ténnyel, hogy súlyos depresszióban szenved. Folyamatosan letörtség és fáradtság gyötörte, de mégsem eszméltek rá párjával időben, hogy baj van. Amikor pedig megtörtént a felismerés, már nem volt elég az orvos segítsége, és drasztikusabb kezelést kellett bevetniaz  X-Faktor egykori mentoránál.

Pszichiáterhez kerültem, a szakember pedig úgy döntött, hogy a mankó, amelybe bele tudok kapaszkodni, az a gyógyszer.

Ezt követően egy évig élt antidepresszánsokon, de utólag belátta, hogy ezzel csak rontott a helyzetén. Ildikó ugyanis csak néhány hónapig volt jól a gyógyszeres kezelés után, azután minden kezdődött elölről. Így a kálváriája még hosszú évekig folytatódott, a gyógyuláshoz pedig gyökeresen meg kellett változtatnia az életszemléletét.

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)