OTTHONKA

Egy anyuka dön­tése fel­há­bo­rí­totta az in­ter­ne­tet

Iker­lá­nyok anyu­kája lé­pett egy szo­kat­lant. És ezen most száz­ez­rek vi­táz­nak.

Egy ausztrál anyuka nagy port kavart a neten. Fárasztónak találta, hogy ikerlányai kapcsán naponta ugyanazokat a kérdéseket válaszolja meg, ezért a kicsik kezébe egy táblát rakott, melyen előre összegyűjtötte a válaszokat, hogy megelőzze a megszokott társalgást az idegenekkel.

Fotó: instagram
Fotó: instagram
EZT OLVASTAD MÁR?

A táblán ez állt: - Igen, ők az enyémek. - Igen, ikrek. - Igen, mindketten lányok. - Nem, nem egypetéjűek. - Igen, tudom, hogy mégis egyformán néznek ki. - Igen, biztos vagyok benne, hogy nem egypetéjűek. - Szeretkezéssel "készültek". - Császármetszéssel születtek. - Vannak ikrek a családodban? Nagyszerű! - Nem volt ilyesmi a családomban egészen mostanáig. - Igen, a kezem mindig tele van (néha két pohár borral, csak hogy valahogy átvészeljem) - Igen, hármasikrekkel még nehezebb lenne.

Az anyuka elmondta, tudja, hogy az emberek jót akarnak, de folyton ugyanazokra a kérdésekre válaszolni mégis néha nagyon-nagyon fárasztó.

Fotó: instagram
Fotó: instagram

Ahogyan az várható volt, ezrekhez jutott el a fénykép, és mivel a sajtó is felfedezte, ezért aztán a fotót az elmúlt néhány nap alatt már milliók látták. Elképesztő mennyiségű hozzászólás érkezett természetesen az ötletre.

Fotó: instagram
Fotó: instagram

Az anyukák, akik szintén ikreket nevelnek, együtt nevettek a látottakon. Többen azt mondják, ők is gondolkoztak már hasonlón, mert úgy érzk magukat néha, mint valami papagáj, hiszen érthetően ugyanazokat a kérdéseket kapják. Volt, aki egyenesen zseniálisnak nevezte az ötletet.

Fotó: instagram
Fotó: instagram

Megszólalt sok iker is. Akik szintén jót szórakoztak az anyuka fotóján, és akik hasonlóképpen ugyanezeket a kérdéseket kell, hogy megválaszolják, egészen kicsi koruk óta.

Eközben a címlapon

Sokan viszont felháborodtak mindezen. Ők azt mondják, udvariatlanság még az elképzelés is, és ők kimondottan szeretik, ha gyerekük vagy gyerekeik kapcsán megállítják őket idegenek és szóba elegyednek velük.

Fotó: instagram
Fotó: instagram

Nolan, az ikrek anyukája meglepődött a reakciókon és a nagy visszhangon. Mindezt egy ártalmatlan viccnek szánta, és mint elmondta, természetesen a valóságban nem sétált ilyen táblával az utcán. Az egész mindössze egy tréfa.

Fotó: instagram
Fotó: instagram

"Egy léleknek sem akartam ártani ezzel a képpel. Ha ismernétek, tudnátok, hogy már attól is álmatlanul forgolódom, ha egy kölyökmacska haragszik rám. A gyermekeimért pedig hálás vagyok minden egyes nap!" - írta a reakciókra az anyuka.