SHOWBIZ

Iz­gal­mas új­don­sá­gok­kal várja a fesz­ti­vá­lo­zó­kat az EFOTT!

A hat­na­pos fesz­ti­vá­lon min­denki meg­ta­lálja a neki tet­sző zenei irány­za­tot és prog­ra­mot: Ki­rály Vik­tor, a Tank­csapda és a Fol­low the Flow mel­lett Rita Ora és más kül­földi sztá­rok is fel­lép­nek majd.

Idén július 9 és 15 között várja a fesztiválozókat Velencén az EFOTT!

EZT OLVASTAD MÁR?

A rendezvény 2017-ben egészült ki plusz egy nappal, azóta kínál egy hatnapos, zenei, kulturális, sport, turisztikai és gasztro programokkal fűszerezett nyaralást a fesztiválozóknak. 

"A hangolódásra mindig időt kell szánni, és idén szeretnénk ehhez olyan programokkal is hozzájárulni, amelyekre eddigi, több évtizedes történetünkben nem volt még példa. A mínusz első, azaz a beköltöző napon egy utcakarneválon vehetnek részt a kempinglakók, a nulladik nap nagy újdonsága pedig a GicccsParty lesz" – tájékoztatott a szerdai sajtótájékoztatón Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

A fesztiválhagulatot igazi legendák koncertjei színesítik, az idén harmincéves Tankcsapda, a Road, a Halott Pénz mellett nemzetközi nevekkel is kiegészült a lista: fellép többek között Rita Ora, Gianluca Vacchi, Borgore, Tujamo és a Brooklyn Bounce.