LELKIZŐ

Édes­any­já­hoz imád­ko­zott ha­lá­los ágyán Psota Irén

Psota Irén, a nem­zet szí­né­sze hosszan har­colt be­teg­sé­gé­vel, mi­előtt csü­tör­tök haj­nal­ban vég­leg el­aludt volna kór­házi ágyán. Egy kö­zeli is­me­rőse sze­rint utolsó órá­i­ban imá­dott édes­any­ját lát­hatta, hozzá fo­hász­ko­dott.
címkék:
  • Szerző: Buster

Életének utolsó éveiben gyakran került kórházba Psota Irén. Baj volt a tüdejével, szívével, és a csontját is törte. Mindezek ellenére méltósággal viselte mindazt, amit rámért a sors. Családja és barátai mindennapos vendégek voltak kórházi ágya mellett. Egyikük a Blikknek mesélt a legenda végóráiról.

Álmában érte a halál
Álmában érte a halál
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Az utolsó napon már nem nagyon akart beszélgetni senkivel.

Talán már a két világ közt lehetett, édesanyához fohászkodott. Folyton őt emlegette, biztosan őt látta, és hozzá tért meg.

Nagyon szerettem őt, és úgy fogok emlékezni rá, amilyen akkor volt, amikor még jól érezte magát. Imádott mindent, ami jó, imádott enni, utoljára is egy kis pörköltszaftért könyörgött, azt akarta kenyérrel tunkolva enni" - mesélte a Blikknek a Psota Irén egy közeli ismerőse. „A kórház dolgozói mindent megtettek érte, lesték minden mozdulatát.Az unokahúga családja is gyakran látogatta, a nővére lányának három gyermeke van, legutóbb ők is bejöttek hozzá. Sajnos már nem tudott úgy örülni nekik, mint régen, az utolsó időkben már a világ sem érdekelte”- árulta el a lapnak a gyászoló ismerős.

címkék: