SZTÁRDZSÚSZ

Be­je­len­tet­ték, ez a vi­lág­sztár lép fel Harry her­cegék es­kü­vő­jén

So­káig csak ta­lál­gatni le­he­tett, hogy kié lesz majd a meg­tisz­tel­te­tés. Sze­ren­csére mára el­dőlt, kit kért fel Harry her­ceg...
  • Szerző: Ripost

A brit Grammy-díjas sztár, Ed Sheeran decemberben maga mondta, hogy szívesen zenélne Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén, amelynek részleteiről korábban a is  beszámolt.

Fotó: Europress - AFP/Kena Betancur
Fotó: Europress - AFP/Kena Betancur
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A herceg pedig valóra váltotta a 26 éves zenész álmát azzal, hogy nem sokkal később személyesen kérte fel őt, lépjen fel a május 19-i esküvőn. Egy névtelen forrás elárulta a US Weekly-nek, hogy a hivatalos felkérés az év végén történt és azt Sheeran boldogan elfogadta.

Az énekes és a herceg egyébként futólag már találkoztak 2012-ben, II. Erzsébet királynő gyémántjubileumi ünnepségsorozatán. A popsztár ráadásul Harry unokatestvérével, Beatrix hercegnővel is jóban van.

A királyi családban már volt példa arra, hogy világsztár lépett fel egy-egy fontosabb eseményen, Katalin és Vilmos például számos alkalommal kérte fel Ellie Gouldingot. Diana hercegnő és Károly herceg esküvői ceremóniáján pedig a világhírű opera-énekesnő, Kiri Te Kanawa lépett fel.