RIPOSTER

Éb­red­nek a né­me­tek: Tö­meg­tün­te­té­sek mig­ráns-ügy­ben. Meg­döb­bentő táb­lák­kal de­monst­rál­nak

Már he­tente tar­ta­nak egy­mást kö­vető tö­meg­tün­te­té­se­ket. A de­monst­rá­lók által vitt táb­lák egyre ke­mé­nyeb­ben fo­gal­maz­nak.
  • Szerző: Ripost

Az egymást követő migránsellenes tüntetések sorában Németországban,-  ezúttal Cottbusban, - tegnap több ezer ember vonult az utcákra  követelve a migránsok azonnali hazaküldését.

A téli hideg és fagyos időjárás ellenére több ezer ember gyűlt össze Cottbus városában a “Zukunft Heimat” , a Haza Jövője nevű szervezet felhívására, hogy tiltakozzanak Angela Merkel migráns politikája ellen. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A felszólalók egy a muzulmán migránsok által már elözönlött Németországról beszéltek.

Az első sorban vitt táblák felirata a következő volt:

"Ha egy kormány le akarja cserélni a saját népét, akkor a népnek le kell cserélnie a kormányát!"
"Az iszlamizálódás, akár egy rákos fekély, az emberiségre leselkedő legnagyobb veszély!"

Andreas Kalbitz, a brandenburgi  AfD vezetője a migránsokat ironikusan “hangulatjavító”  személyeknek nevezte, akik “gazdagítják” a német mindennapokat.

Kijelentette hogy az egyre több embert vonzó tüntetések mindaddig folytatódnak, amíg a határellenőrzéseket nem állítják vissza és a migránsokat nem küldik vissza a hazájukba. Németországnak,  a többezres tömeg egybehangzó véleménye szerint következetes kiutasítási politikára van szüksége.

Videók a tömegtüntetésről:

Eközben a címlapon

Időközben érkezett egy friss videó: Egy migráns 40 centis késsel támadt az autósokra, ugyancsak Németországban. Kattintson!