SIKK

Ebben a miniszoknyában minden molett nő igazi bombázó lesz!

Igazán dögös fazonokat mutatunk.
  • Szerző: Ripost

Nem kell 40 kilósnak lenned, ha szeretnél térdet villantani. Bátran viselj rövid szoknyákat még akkor is, ha akad rajtad némi túlsúly. Mutatjuk, milyen ötleteket érdemes igazán kipróbálnod!

1. A magasított derék és az enyhén bővülő fazon nem csak csinos, de eszméletlen szexi egy hasonló, rövid és vállat szabadon hagyó felsővel.

2. Kimondottan jó választás egy olyan tunika, melyet akár magában, akár egy szűk mini fölött viselsz, és mell alatt, esetleg derékban megköthető.

3. Bár ez a szoknya nem mini, mégsem egy földig érő fazon, sőt! Legyél jó barátságban a tüllel! Igazán könnyed, légies és nőies!

4. A térd fölött végződő hossz rövid ugyan, de bátran viselheti minden nő! Ha küzdesz a kilókkal, akkor kiváló megoldás ez egy lágy esésű, laza anyagból, sportosan elegáns kombinációval.

5. Bombázó leszel, ha olyan miniruhát választasz, mely diszkréten rövid, karcsúsítóan fekete, fazonja pedig a test vonalát lágyan követi.

Mutatjuk tovább is, LAPOZZ!


6. Sokszor tart egy nő a mintáktól, ha aggasztja az alakja. Pedig nézd, milyen látványos és mutatós, ha mégis merészebb vagy!

7. Egyáltalán nem ellenség a kihívóbb forma és anyag sem. Egy asszimetrikus bőr mini egyszerűen lenyűgöző!

8. És ne feledkezz meg arról sem, hogy magasított derékkel, szép színkontraszttal nagyon is érdemes szűk szoknyát választanod!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?