BIZARR

Ebbe garantáltan belepirulsz: Biztos, hogy az van a képeken, amit látsz?

Ezek a képek alaposan be fognak csapni, hiába akarod jóhiszemûen nézni, csak meglátod bennük a huncutságot majd. Legalábbis a netezők 99 százaléka így járt. Tedd próbára magad, mutatjuk a pikáns válogatást!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Mondják, hogy az a rossz, aki rosszra gondol; csakhogy vannak olyan felvételek, amikbe még a legártatlanabb lelkű ember is belelátja a pajzán képeket. Rengetegen megosztottak egy fotó-összeállítást, amiben csakis ilyen erősen kétértelmű felvételek vannak, és mindenki benézi őket. Mutatjuk a pikáns válogatást!

1. Gondolnád elsőre, hogy ezen a fotón ártatlan, édes kiskutya van?

2. Itt nem teljesen egyértelmű, hogy vajon nem volt máshogy hely a dobozban, vagy a játékgyári csomagolónak van ilyen sajátosan perverz humora...

3. Elsőre úgy tűnik, hogy ezen a képen nagyon el van kényeztetve a blöki, de jobban megnézve, nem egészen erről van szó..

4. Hát ebből a falból meg mi áll ki?

5. Ez csak egy egyszerű légfrissítő, de egy bizonyos szögből valami egészen mást mutat...

6. Nagyon úgy fest, hogy a dínóknak egész jól telik az idő ott a csomagolásban, csak kérdés, vajon emiatt nem sérül-e a gyerekek érzékeny lelke...

7. Ez egy igazán tökös villantás!

8. Nem biztos, hogy ez a legjobb hely az utazópárnáknak, eléggé félreérthető képet mutatnak.

9. Ez a tyúk valószínűleg boldogan tengeti a napjait, csak néha nem érti, miért röhögnek hangosan az emberek, ha meglátják.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?