HŰHA

Újabb for­du­lat, ezt sut­tog­ják Dzs­u­dzsák Ba­lázs és Pal­vin Bar­bara kap­cso­la­tá­ról

Pal­vin Bar­bara és Dzsu­zsák Ba­lázs közel ke­rül­tek egy­más­hoz, mi több, sokan sze­rel­met sej­te­nek a hát­tér­ben.

Szerelem vagy üzlet? Van aki, úgy véli, Palvin Barbara és Dzsudzsák Balázs között dúl a szerelem, de mint általában, mindig akadnak kétkedők is, akik csak egy jól megkomponált marketingfogásnak tartják a két szupersztár közeledését.

Vidáman töltik együtt az időt Balázzsal.
Vidáman töltik együtt az időt Balázzsal.
Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Palvin Barbara és Dzsudzsák Balázs alig egy hete a VOLT Fesztiválon gabalyodott össze, ahol a nemzetközi hírű topmodell és a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya együtt mulatta át az éjszakát a VIP-ben. Összesimulva táncoltak, miközben Balázs csókot lehelt Barbi fülére. A modell aztán annyira elengedte magát, hogy a kanapén táncolt, majd a focista ölében landolt.

Közös külföldi kiruccanás

Már ekkor felmerült, hogy egy új szerelem kialakulásának szemtanúi vagyunk, és ezt a feltételezést csak erősíti Barbara keddi Facebook-posztja is. A képen a modell testvére és egy ismeretlen férfi is látható, de Dzsuzsák Balázs is a lányokkal falatozott egy svájci étteremben. Ebből a legtöbben arra következtettek, hogy a két híresség között jóval több van, mint barátság, főleg, mivel Barbara már a családtagjainak is bemutatta a villámlábú focistát. Sorszerű lenne az egymásra találásuk, hiszen mindketten hasonló életet élnek: külföldön dolgoznak, sokat utaznak, jól keresnek, és vágynak az igaz szerelemre.

A pénz nem kérdés

Ez azért is fontos, mert Dzsudzsák Balázs nem titkolja: olyan lányra vágyik, aki önmagáért szereti, nem a mesés vagyona csábítja. Barbara nem szorul anyagi támogatásra, lakása van New Yorkban, a karrierje évek óta töretlen. Igaz, a topmodell szerelmi élete sem volt unalmas, legutóbb a Formula 1-es Lewis Hamiltonnal hozták hírbe, míg Dzsudzsák Balázsnak Zimány Linda volt az utolsó felvállalt kapcsolata, évekkel ezelőtt. Egy biztos: a sztárpáros ragyog egymás társaságában.

Eközben a címlapon

Vannak azonban, akik úgy gondolják, szó sincs romantikáról, inkább egy megfontolt üzleti fogás van a találkák és a fotók mögött. A napokban ugyanis kiderült, hogy Palvin Barbara ugyanannak a luxus óramárkának lett a magyarországi nagykövete, amelyért Balázs is rajong, ráadásul Svájcban épp a cég gyárlátogatására volt hivatalos.

Felkerestük a márkacéget, akik minden kérdésünkre választ adtak. Ha kíváncsi vagy a részletekre, vedd meg csütörtökön a napilapot bármelyik újságárusnál.