TÜZELŐÁLLÁS

Dzs­u­dzsák szava dönt­het Storck sor­sá­ról

Dzs­u­dzsák Ba­lázs és tár­sai vé­le­mé­nyén is múl­hat Bernd Storck sorsa. A ma­gyar lab­da­rúgó-vá­lo­ga­tott szö­vet­ségi ka­pi­tá­nyá­nak jö­vő­jé­ről ked­den dön­te­nek.
  • Szerző: mv

Portugália és Svájc ellen nem szerzett pontot, Andorrán kikapott, és Feröer-szigeteken sem tudott nyerni a magyar válogatott a világbajnoki selejtezőkön, és ezzel masszív csalódást okozott.

Kedden döntenek Storck jövőjéről
Kedden döntenek Storck jövőjéről

Erről beszélt az MLSZ elnöke is. Csányi Sándor a közmédiának elmondta, több olyan eredmény is született a kvalifikációban, amely nem felelt meg a várakozásoknak. Hozzátette, október 17-én, kedden az elnökség meghallgatja a szakemberek véleményét, valamint a válogatott vezetését és a szövetségi kapitány beszámolóját, majd ezt követően kell határoznia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Természetesen a válogatott-játékosok szava sem mellékes, különösen a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs állásfoglalása bírhat döntő jelentőséggel. Ő pontosan tudja, mi folyik a színfalak mögött, akár egymaga véget vehet a 2015 júniusa óta tartó Bernd Storck-érának.

Dzsudzsák többször is sokat sejtetően értékelt
Dzsudzsák többször is sokat sejtetően értékelt

Az al-Vahda játékosa az utóbbi időben többször sokat sejtetően értékelt. Habár konkrét problémákat soha nem említett, úgy tűnt, egyre kevésbé ért egyet azzal az iránnyal, amerre Storck vezetésével a válogatott halad.

Márpedig Csányi Sándor ismét jelezte a pontos irányt: az a legfontosabb, hogy a válogatott ott legyen a 2020-as Európa-bajnokságon, amelynek az egyik házigazdája Budapest lesz. Az elnök szerint óriási baj és szégyen lenne, ha nem kvalifikálná magát. Szégyenből pedig már jutott bőven. Annyi, hogy lehetetlen Storck maradása mellett érvelni…