BIZARR

Durván porig alázta anyósa a duci feleséget a kilói miatt

Kőkemény megalázást kellett elszenvednie szegény asszonynak. És nem tehetett semmit.
  • Szerző: Ripost

Sokan szeretnének megszabadulni a túlsúlyuktól, de akadnak olyanok is, akik békében és elégedetten élnek plusz kilóikkal. A nő, aki egy internetes fórumon osztotta meg történetét, az utóbbiak közé tartozik. Bár azt mondja magáról, hogy sokak szerint kövér, ő jól érzi magát a bőrében, és nem fogyókúrázik. Az anyósa azonban a jelek szerint úgy gondolja, nagyon is kellene.

A nő férjével együtt érkezett annak szüleihez, hogy együtt töltsenek velük egy ebédet, és kellemesen beszélgessenek. Mint meséli, jól kijön a családdal, nem szokott közöttük probléma lenni, ezért aztán különösen szíven ütötte, ami történt.

Az anyós mindenkinek kitálalta a szokásos adagot, menyének azonban mindössze egy félbevágott krumplit és egy szelet félbevágott húst tett a tányérjára, két evőkanálnyi zöldséggel. Olyan kevés ételt, ami még egy gyereknek is alig lett volna elég.

Ami ezután történt, az porig rombolta a nő önbecsülését... LAPOZZ!


Megdöbbenve ugyan, de elfogyasztotta az elé tett kevés ételt a feleség, majd természetesen kért szépen még, hiszen távolról sem lakott jól. A válasz azonban az volt, hogy sajnos az étel elfogyott, több nincs már, amit kitálalhatnának neki. Végül a férj sietett a segítségére, megosztotta vele a saját ebédjét, és mivel így mindketten éhen maradtak, a látogatás után még megálltak hazafelé, hogy valamivel pótolják a kimaradt falatokat.

Ha azonban mindez nem lett volna elég megalázó, akkor az anyósnak még sikerült megfejelnie egy jól irányzott mondattal is a helyzetet. A nő hallotta ugyanis, amint a konyhában egész egyszerűen egy "disznónak" nevezi őt a háta mögött a kedvesének anyukája.

Hogy ezután mennyire gyakran és szívesen fog majd vendégeskedni abban a lakásban, azt persze csak tippelni tudjuk. De hogy a családi békét nem segítette ez a jelenet, az egészen biztos.

És ezeket olvastad már?