ÉLETMÓDI

Hűtlen nőt még soha nem hoztak ennyire kellemetlen helyzetbe!

A megcsalt ausztrál pasas a nyilvánosság bevonásával hozta párja tudtára, hogy nagyon is tisztában van a megalázó részletekkel...

Mindenki másképp reagál, miután tudatosul benne a tény, hogy megcsalták. Sok emberből agressziót vált ki a helyzet: törnek-zúznak, kiabálnak. Szerencsére szép számmal akadnak olyanok is, akik képesek higgadtan kezelni a szitut. Egy Melbourne-ben élő férfi is ezzel próbálkozott, azzal a csavarral, hogy a széles nyilvánossággal is tudatta a kellemetlen intim körülményt.

A történet részletei nem ismertek, de az internet népe hősként ünnepli a névtelen ausztrál pasast, aki a melbourne-i nemzetközi reptéren várta hazautazó párját. A férfi ugyanis egy hatalmas fekete táblát tartott az ég fele, amin nagy betűkkel egy rövid, ám tartalmas mondat állt:

"Tudom, hogy megcsaltál."

A megalázott férfiről készült kép hamar bejárta a közösségi médiát, és az angolszász sajtó is felkapta az esetet. Részleteket azonban senki sem tudott kideríteni. Például az sem ismert, hogy a hazaérkező  hűtlen nőszemély miként reagált, miután meglátta a cifra feliratot.

És ezeket olvastad már?