ÉLETMÓDI

Hűt­len nőt még soha nem hoz­tak ennyire kel­le­met­len hely­zetbe!

A meg­csalt auszt­rál pasas a nyil­vá­nos­ság be­vo­ná­sá­val hozta párja tud­tára, hogy na­gyon is tisz­tá­ban van a meg­alázó rész­le­tek­kel...

Mindenki másképp reagál, miután tudatosul benne a tény, hogy megcsalták. Sok emberből agressziót vált ki a helyzet: törnek-zúznak, kiabálnak. Szerencsére szép számmal akadnak olyanok is, akik képesek higgadtan kezelni a szitut. Egy Melbourne-ben élő férfi is ezzel próbálkozott, azzal a csavarral, hogy a széles nyilvánossággal is tudatta a kellemetlen intim körülményt.

A történet részletei nem ismertek, de az internet népe hősként ünnepli a névtelen ausztrál pasast, aki a melbourne-i nemzetközi reptéren várta hazautazó párját. A férfi ugyanis egy hatalmas fekete táblát tartott az ég fele, amin nagy betűkkel egy rövid, ám tartalmas mondat állt:

EZEKET OLVASTAD MÁR?
"Tudom, hogy megcsaltál."

A megalázott férfiről készült kép hamar bejárta a közösségi médiát, és az angolszász sajtó is felkapta az esetet. Részleteket azonban senki sem tudott kideríteni. Például az sem ismert, hogy a hazaérkező  hűtlen nőszemély miként reagált, miután meglátta a cifra feliratot.