LELKIZŐ

Durva: ki­tá­lalt a bonc­mes­ter, aki meg­vizs­gálta Diana holt­tes­tét

Döb­be­ne­tese ki­je­len­té­se­ket tett a pa­to­ló­gus.
  • Szerző: bdf

Nagy vihart kavart Dr. Richard Shepherd elemzése Diana hercegnő balesetéről.

Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

1997. augusztus 31. tragikus napja után ő volt az, aki újra megvizsgálta a 36 éves Diana hercegnő holttestét, hogy egy második boncolással megállapítsa a halál pontos okát, melynek célja az volt, hogy eloszlassák az összeesküvés-elméleteket.

"Az emberek kérdésekkel kezdték ostromolni a halott hercegnőről: "Mosolygott a halálában? Olyan volt, mintha élne? Tényleg terhes volt?"

De Shepherd tartotta magát és csak a sajtóban megjelent információkat erősítette meg - egészen mostanáig!

Mindenki találgatott, hogy Diana hercegnő állapotos volt-e vagy sem. A boncmester most erre tett sejtelmes utalást.

Patológiailag nem volt bizonyíték Diana terhességére.

"Vannak nők, akik azt állítják, hogy már a fogantatás pillanatában tudják, hogy teherbe estek. Vajon ő is közéjük tartozhatott?"  - fogalmazott a patológus. 

Eközben a címlapon

A halál körülményeiről is beszélt. Azt mondta, biztos abban, hogy ha Diana bekötötte volna magát, maximum egy monoklival és törött karral sétált volna el a baleset helyszínéről. Mivel azonban semmi sem védte: "másfél elefántnyi súllyal nehezedett rá az ütközés ereje, az emberi test pedig nem képes túlélni egy ilyen erőhatást" - fogalmazott az orvos, majd hozzátette:

Bárcsak azt mondhatnám, hogy Diana mindenképpen meghalt volna a balesetben, de az igazság az, hogy ha azon a napon használja a biztonsági övét, ott lehetett volna a fiai esküvőin.