SZTÁRDZSÚSZ

Durva fe­nye­ge­tést ka­pott Pász­tor Anna! Va­laki meg­üzente, le fogja lőni!

Az Anna and the Bar­bies éne­kes­nő­jé­nek fa­ce­book-ol­da­lán rob­bant ki egy vita, ami csú­nyán el­fa­jult. An­ná­nak köz­vet­le­nül és hoz­zá­tar­to­zóin ke­resz­tül is üzen­tek.
  • Szerző: roger

Az extravagáns énekesnő - akit legtöbben a TV2-n futó Rising Star zsűrijéből ismerhetnek - megdöbbentő dolgot osztott meg saját facebook-oldalán. Pásztor Annát ugyanis megfenyegették, ráadásul olyanok, akik az ismerősei közé tartoznak a közösségi oldalon - írta meg a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
" Téged foglak még előttük is lelőni, te hazaáruló senkiházi..."

A dolog előzménye csupán annyi, hogy Anna a sokakat foglalkoztató óriási menekülthullámkapcsán leírta gondolatait az oldalán. Ám a véleménye egyeseknél nem várt reakciót váltott ki.

Kicsit most már kezd elegem lenni abból, hogy "magyar honunk védelmében", korábban engem ismerősnek, barátnak bejelölt emberek, a hozzátartozóimon keresztül fenyegetnek

- írta az énekesnő  bejegyzésben. Anna nem szólalt meg a Borsnak, így nem derült ki az sem, hogy milyen lépések tervez a fenyegetések után.

A sztárokat sokszor találják meg olyanok facebook-oldalukon keresztül, akik nem igazán tudják hol a határ. A elsőként írta meg, hogy Rékasi Károlyt egy bizonyára zavarodott nő zaklatja. A zagyvaságokat írogató nőt végül kitiltotta facebook-oldaláról a lábadozó színész, más viszont fel is jelentette. De Sarka Kata is egy olyan nő miatt bosszankodik, aki ismeretlenül kifejezetten sértő üzeneteket küldözget neki.