FÜLES

Durva dol­gok de­rül­tek ki Pász­tor Anna zak­la­tó­já­ról

A na­pok­ban vádat emel­tek Pász­tor Anna zak­la­tója ellen, egy is­me­rőse pedig durva dol­go­kat árult el a du­na­szer­da­he­lyi Jo­ze­f­ről...
  • Szerző: Ripost

A legnagyobb probléma az, hogy Jozefnek nincs betegségtudata, ő nem gondolja, hogy neki valami baja lenne – kezdte egy bennfentes.– Orvosi segítségre lenne szüksége, pszichológus vagy pszichiáter kellene neki, és hosszú ideig terápiára járni, hogy a fejében a helyükre kerüljenek a dolgok. Ám ez – sajnos – nem történik majd meg, nem megy el dokihoz magától, mivel ő nem úgy éli meg, hogy baja van – zárta a férfi egyik ismerőse.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Anna & the Barbies frontemberét hónapokig üzenetekkel bombázó férfi augusztusban késsel érkezett a zenekar egyik budapesti koncertjére, ahol a biztonságiak elfogták, és azóta letartóztatásban van. 

Hónapokig nem beszélt az anyjával, már a történtek előtt összevesztek, mert ellenezte, hogy Budapestre utazzon a koncertre – árulta el az ismerős a Blikknek. – Nem dolgozott, alig volt pénze, sokat kért kölcsön az anyjától, és arra költötte, hogy ide járjon koncertekre. Hosszú ideig nem is beszéltek, nem fogadta el a segítséget, ami most megváltozott. Kap tőle csomagot, pénzt, és már vannak új ruhái.