SZTÁRDZSÚSZ

Durva, amit Me­gyeri Csilla átélt: meg­szó­lalt a TV2 sztárja

Be­ül­he­tett az Eu­rópa-baj­nok ra­li­krossz au­tó­ver­senyző, Szabó Krisz­tián mellé.

Szabó Krisztián Európa-bajnok ralikrosszversenyző meghívta a hazai celebek legbátrabb képviselőit, akik beülhettek mellé, és kipróbálhattak egy 540 lóerős VW supercar ralikrossz autót. A szépségek együtt száguldoztak, mindenki nagyon élvezte a sebességet, de legfőképpen Köllő Babett és Megyeri Csilla. Utóbbi egyébként nem éppen az alkalomhoz illően jelent meg, tűsarkúja miatt azért adódott némi probléma.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Imádom a sebességet és az életveszélyes helyzeteket, amikor az adrenalin felszabadul. Most csak abban az egyben bíztam, hogy a kör végén nem fogom kidobni a taccsot" - mondta el a -nak Csilla, majd hozzátette:

Egyébként a párom, Zsolti is tud életveszélyesen közlekedni az utakon. Így igazából a való életben is gyakran megtapasztalom, milyen lehet egy raliversenyző mellett utazni...

- nevetett a TV2 sztárja, aki ennek ellenére is alig várta, hogy beülhessen Krisztián mellé.

Fotó: Szabolcs László

"Szerencsére nem volt más dolgom, csak beülni a jobb egybe, és átadni magam Krisztiánnak. Nagyon vágytam rá, hogy személyesen is találkozzak azzal a magyar autóversenyzővel, aki olyan, mint egy Forma-1-es pilóta" - magyarázta a műsorvezető.