INSIDER

Durva ami a börtönben történt Zsolttal: jelenleg kómában tartják

Egyik rabtársa úgy megverte a pálhalmai börtönben, hogy a férfit jelenleg is mesterséges kómában tartják az orvosok.
címkék:
  • Szerző: Ripost

T. Zsolt zsarolás miatt került a rácsok mögé: négy évet kapott. A férfi fél éve vonult be abban a reményben, hogy jó magaviselet mellett kicsit több mint két és fél év múlva akár szabadulhat is. Azt pontosan tudta, hogy ennek alapfeltétele, hogy soha semmilyen fegyelemsértést nem követ el.

Több dicséretet is begyűjtött a párom e rövid idő alatt is – kezdte Krisztina – Minden munkára jelentkezett, amire csak lehetősége volt. Félholtra verték a börtönben! Most ott fekszik egy kórházi ágyon magatehetetlenül! Sajnos, egyelőre semmi jóval nem kecsegtetnek: a testvérének két napja azt mondták az orvosok, hogy valószínűleg olyan idegpályák is sérültek, amelyek akár maradandó károsodást okozhatnak – sírta el magát Krisztina.

Az asszony úgy tudja, a férfit hátulról támadta meg egy agresszív rabtársa, aki nagy erejű ütést mért Zsolt fejének jobb felére. Az áldozat sérülései annyira komolyak voltak, hogy a székesfehérvári kórházban egy idegsebész azonnal megműtötte.

A koponyacsontja eltörött, agyi ödéma alakult ki nála. Ahhoz, hogy ez a helyzet javuljon, mesterséges kómában kell egy ideig tartani. Úgy volt, hogy hétfőn felébresztik, de mivel belázasodott, ezt elhalasztották – mondta elkeseredetten Krisztina a Blikknek.

Zsolt és a rabtársa azon veszett össze, hogy melyikük végezzen el egy munkát a műhelyben.

Egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy az ügyben a rendőrségi nyomozás folyamatban van. Reményeink szerint az eljárás során kiderül, hogy pontosan mi vezetett oda, hogy Zsolt ilyen komoly és súlyos sérüléseket szenvedett – közölte Krisztina jogi képviselője, dr. Kléber István ügyvéd.

címkék:
És ezeket olvastad már?