SZTÁRDZSÚSZ

Dun­dika val­lo­mása Maj­ká­ról: Azt mond­ták, hogy ez nem egész­sé­ges

A rap­per ked­vese egy idő­ben ag­gó­dott azért, hogy el­mú­lik kö­zöt­tük az in­ti­mi­tás, de végül rá­jött, ez nem a meg­szó­lí­tá­son múlik.
  • Szerző: ripost

Őszintén vallott Majkával való kapcsolatáról Dundika. A csinos anyuka egy blogbejegyzésben beszélt arról, mennyire félt eleinte attól, hogy szülőkként elmúlik köztük az intimitás.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Főleg akkor kezdett ettől tartani, amikor Majkával a gyerekek kedvéért apának és anyának kezdték szólítani egymást. Még a szüleik is azt mondták, hogy ez egyáltalán nem egészséges.

"Idővel pedig teljesen természetessé vált, hogy néha a gyerek jelenléte nélkül is “Anya” maradtam. Nem is foglalkoztam ezzel az egésszel, mindaddig, amíg bele nem botlottam olyan írásokba, amik óva intettek attól, hogy otthon a szülők apának és anyának szólítsák egymást. Mivel a szakemberek szerint ez a látszólag aprócska nyelvi játék képes mindörökre hazavágni a pár szexualitását. Azt meg ugye mi nem akartuk.

Ráadásul ebben a dologban az anyukáink is egyet értettek, akik szintén azt mondták, hogy ez nem egészséges.

Megijedtem, és megkértem Petit is, hogy ne szólítson úgy többet, hogy anya. Ő meg csak nézett rám furán és kérdőn, hogy miért ne?! Nem tudta, hogy elkezdtem félni, hogy esetleg a kapcsolatunkban megváltozhatnak majd bizonyos dolgok. Leginkább attól tartottam, hogy el fogjuk veszíteni az intimitásunkat. De Peti nem az a típus, aki ilyesmitől megijed, sőt kifejezetten a családot megerősítő kifejezésnek érezte" - írta a Mymirroron Hajni.

Az anyuka végül rájött, hogy nem a megszólításon múlik a kapcsolatuk intimitása: mivel sikerült megőrizniük a tüzet a kapcsolatukban, Hajni ma már büszke rá, hogy kedvese Muternek hívja, ami számára azt jelzi, hogy ő különleges helyet foglal el Majka életében.