RIPOSTER

Ször­nyű hír: Hol­tan ta­lál­ták a ja­nu­ár­ban el­tűnt ma­gyar édes­apát

Sé­­tálni in­­dult a Duna-partra, majd nyom­­ta­­la­­nul tűnt el az 55 éves László, aki­nek a holt­es­tét már­cius kö­ze­pén ta­lál­ták meg.

A is beszámolt az 55 éves G. László eltűnéséről, az édesapát lassan két hónapja kereste családja. A férfi a szokásos sétájára indult január 24-én Dunavecsén, ám estére sem ért haza. Fia joggal kezdett el aggódni, hisz az édesapa eddig még egyszer sem tűnt el, és most sem volt oka arra, hogy elhagyja családját.

"Mindenre gondoltunk, de az öngyilkosságot kizártuk, ugyanis semmi előjele nem volt ennek. A nagypapám öngyilkos lett, a testét pedig édesapám találta meg. Azóta haragudott azokra, akik eldobták maguktól az életet. Balesetnek pedig ugyancsak semmi nyoma a Duna-parton. Annyit tudok, hogy a telefonján 17:20-kor szűnt meg a jel, akkor történhetett valami" – állította korábban lapunknak az eltűnt férfi fia, Péter, aki március közepén a legrosszabb hírt kapta: holtan találták édesapját.

EZT OLVASTAD MÁR?

A úgy tudja, hogy a Bács-Kiskun Megyei Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja a halálesetet, azaz kizárták, hogy a férfi gyilkosság áldozata lett volna.