HŰHA

Vér­lá­zító, kül­földi ol­da­lon élnek vissza Dukai Re­gina fo­tó­i­val!

A csi­nos mo­dellre ismét le­csa­pott a ru­ha­maffia, si­lány ha­mi­sít­vá­nyo­kat hir­det­nek vele.

Ismét visszaéltek Dukai Regina képmásával. A modell fotója egy külföldi webáruházban tűnt fel, csakúgy, mint egy évvel ezelőtt.

Az arcátlan tolvajok minden gátlás nélkül, Dukai Regina arcával és fotóival hirdetnek több ruhát is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

A magyar készítők által aprólékosan megtervezett ruhákat az itthoni ár harmadáért lehet megkapni, igaz, a minőség is ehhez igazodik: a holmik csak nyomokban hasonlítanak eredeti változatukra, mind az anyag, mind pedig az elkészítés minősége alapszintű.

Az eset nem egyedülálló, tavaly márciusban a vette észre, hogy Dukai Regina fotójával árulják a modell által tervezett ruhák silány minőségű hamisítványait egy kínai webáruházban.

Akkor a Sugarbird képviselői a következő választ adták a -nak: „Tudunk róla, hogy hamisítanak bennünket, ami gyakorlatilag megtisztelő, hiszen csak a nagy márkákat és az arra érdemes designereket másolják a kínaiak."

Ez azonban sajnálatos módon, a jogi környezet miatt egy szélmalomharc, ami ellen folyamatosan küzdünk, mint ahogyan azt teszik a világmárkák is.

"Azt gondoljuk, hogy azoknak, akiknek valóban fontos a Sugarbird márka, az egyediségünk és a minőség miatt vásárolják a termékeinket, nem okozunk csalódást” – közölték kérdésünkre a Sugarbird képviselői.

Eközben a címlapon