FÜLES

Dü­hé­ben lep­lezte le Laj­csit a test­vére! Ez az igaz­ság a ha­za­ér­ke­zés­ről!

Me­g­elé­gelte a ha­zug­sá­go­kat a mu­la­tós ze­nész test­vére, aki min­dent el­árult a Ri­post­nak Laj­csi ha­za­ér­ke­zé­sé­vel kap­cso­lat­ban.
  • Szerző: B.M.

Galambos István nap mint nap figyelemmel követi a testvéréről megjelenő cikkeket. Pár órával ezelőtt az a hír röppent fel, hogy a zenész egy tehetős, magyar üzletembertől kapott állásajánlatot a közép-amerikai országban, így nagy a valószínűsége annak, hogy végleg Mexikóban marad a család. De mi az igazság?

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Tegnap beszéltem a testvéremmel, nekem nem említette, hogy bármiféle ajánlatot kapott volna, vagy tovább szándékoznának kint maradni, mint az tervben volt. Vagy titkolózik előttem, vagy ez csak egy újabb buta pletyka. Utóbbi valószínűbb! Persze, elképzelhető, hogy érkeznek különböző megkeresések hozzá vagy az ügyvédjéhez, de hogy nem vette fontolóra egyiket sem, az biztos

- kezdte a -nak a mulatós zenész testvére, aki további információkkal szolgált Lagzi Lajcsi hazaérkezéséről.

(Fotó: TV2)
(Fotó: TV2)

"Közép-európai idő szerint csütörtök délelőtt szállt fel a repülőgépük Mexikóból, egy amerikai átszállással holnap érkeznek haza. Én megyek értük a repülőtérre. Ha baleset vagy betegség nem jön közbe, egészen biztos, hogy itthon lesznek! Szólt volna, hogy feleslegesen ne menjek ki eléjük" - tette hozzá Galambos István.