SIKK

Duci nő is lehet szexi: 7 bombasztikus tipp a világhírű XXL modelltől

Nem véletlenül lett a világ leghíresebb ducimodellje Ashley Graham! A kisujjában van minden öltözködési praktika, ami némi túlsúly esetén is szexi bombázóvá varázsol minden nőt! Mutatjuk is az ötleteket.
címkék:

Ashley Grahamről, aki nemcsak kiváló szupermodell, hanem tervező is egyben, már többször beszámoltunk. Vibráló nőiességének és fantasztikusan elegáns stílusának titkát szerencsére nem rejti véka alá, inkább megosztja minden nőtársával. 

Így nézz ki nagyszerűen 7 lépésben, Ashley-módra:

1. Ceruzaszoknyával emeld ki a derekadat

Ez a szoknyatípus nemcsak kiemel, de ápol és eltakar egyben. Minél erősebb anyagból készült, annál jobban összefogja a testedet. Kombináld különböző felsőkkel, így nemcsak a munkahelyen, de akár szórakozáshoz is bátran felveheted.

2. Használj övet mindenhez

A homokóra alak elérésének legegyszerűbb módja, ha övvel kötöd át a derekadat. Akár vékony vagy vastagabb darabot használsz, még egy kényelmes zsákruhát is elegánssá, téged pedig bombázóvá varázsol.

3.  Ne félj a crop-toptól!

A tenyérnyi felsőrészekkel leginkább fesztiválokon találkozhatsz, de ahogyan Ashley is viseli, az egyértelműen azt bizonyítja, hogy van megfelelő módja a sikkes és elegáns öltözéknek is. Vékony pólók helyett viselj olyat, ami kicsit vastagabb anyagból készült és egészen a nyakig tart.

A folytatáshoz lapozz!


4. Mutasd  meg a tökéletes gömbölyűséget

A merész kivágások csakúgy mint a crop-topok elbizonytalaníthatnak merd-e viselni őket vagy sem. Nos, ha nem is ezt a divatos és vibráló fényes narancsos változatot használod, de egy visszafogottabb színnel igenis érdemes megpróbálnod. A szép bőr ugyanis odavonzza a pasitekinteteket! 

5. Csalj ügyesen egy felsővel!

Ha szélesebb csípővel rendelkezel, akkor a popsi közepéig érő kabátok vagy felsők csak még jobban fogják erősíteni ezt a területet. Azonban ha derékrészig vagy még egy kicsit rövidebb fazonú kabátokat használsz, nemcsak a derekadat fogják keskenyíteni, hanem a lábaidat is hosszabbnak mutatják.

6. Tökéletes takarás plusz tömeg hozzáadása nélkül

Egy hosszú és laza kabát, amely lengének hat, ugyanakkor megmutatja az alatta lévő réteget is, megfelelő takarást nyújt. Magabiztosnak és lazának tűnsz majd az őszi napok beköszöntével.

7. Ha kétségbeesés lett úrrá rajtad, mit is vegyél fel, akkor csakis feketét!

Legyen szó alkalmi öltözetről, vagy rosszul induló reggelről, ha nem tudod eldönteni mi legyen a nyerő aznapra, a fekete mindig a segítségedre lesz.  Határozott és nőiesen elegáns leszel benne.

 

címkék: