SIKK

Duci nő is lehet szexi: 7 bom­basz­ti­kus tipp a vi­lág­hírű XXL mo­dell­től

Nem vé­let­le­nül lett a világ leg­hí­re­sebb du­ci­mo­dellje Ash­ley Gra­ham! A kis­uj­já­ban van min­den öl­töz­kö­dési prak­tika, ami némi túl­súly ese­tén is szexi bom­bá­zóvá va­rá­zsol min­den nőt! Mu­tat­juk is az öt­le­te­ket.

Ashley Grahamről, aki nemcsak kiváló szupermodell, hanem tervező is egyben, már többször beszámoltunk. Vibráló nőiességének és fantasztikusan elegáns stílusának titkát szerencsére nem rejti véka alá, inkább megosztja minden nőtársával. 

Így nézz ki nagyszerűen 7 lépésben, Ashley-módra:

1. Ceruzaszoknyával emeld ki a derekadat

Fotó: Pinterest

Ez a szoknyatípus nemcsak kiemel, de ápol és eltakar egyben. Minél erősebb anyagból készült, annál jobban összefogja a testedet. Kombináld különböző felsőkkel, így nemcsak a munkahelyen, de akár szórakozáshoz is bátran felveheted.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Használj övet mindenhez

Fotó: Pinterest

A homokóra alak elérésének legegyszerűbb módja, ha övvel kötöd át a derekadat. Akár vékony vagy vastagabb darabot használsz, még egy kényelmes zsákruhát is elegánssá, téged pedig bombázóvá varázsol.

3.  Ne félj a crop-toptól!

Fotó: Pinterest

A tenyérnyi felsőrészekkel leginkább fesztiválokon találkozhatsz, de ahogyan Ashley is viseli, az egyértelműen azt bizonyítja, hogy van megfelelő módja a sikkes és elegáns öltözéknek is. Vékony pólók helyett viselj olyat, ami kicsit vastagabb anyagból készült és egészen a nyakig tart.

A folytatáshoz lapozz!