INSIDER

Drog­dí­le­rekre csap­tak le Mis­kol­con - videó

A kü­lön­le­ges osz­tag elől senki sem tu­dott el­me­ne­külni.
címkék:

Dílerekre csaptak le a speciális rendőri egységek a Szondy György, a Malomszög és az Andrássy úton, Miskolcon.

EZT OLVASTAD MÁR?

Az akcióban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai vettek részt még február 5-én. A Szondy György úton az egyik rajtaütés közben igazán izgalmas volt a helyzet, mivel a – házban zajló eseményekről mit sem sejtő –vásárló egy titkos ablakon keresztül adta le a „rendelését” a már bent lévő rendőröknek.

A Malomszög utcában a rendőrök egy olyan kereskedőt fogtak, aki fiatalkorúaknak is adott el az új pszichoaktív anyagból. A harmadik csapást az Andrássy úton hajtották végre a különleges szakemberek.

Az akciók eredményeként három kereskedővel szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt folytat eljárást a rendőrség, míg a fogyasztókkal szemben szabálysértési eljárás indult.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az esetek kapcsán felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív anyagok hatásai kiszámíthatatlanok - írja a minap.hu.  Ezért a szülők, pedagógusok, ha a következő tüneteket tapasztalják gyerekeiken, tanulóikon, akkor gyanakodjanak és kérjék szakember segítségét!

- Amikor a gyermek magatartása eltér a megszokottól,

Eközben a címlapon

- ideges, ingerlékeny, vagy levert, közönyös, térbeli és időbeli tájékozódása zavart,

- indokolatlanul fáradt, gyorsan kimerül, alvászavarai vannak,

- szűkebbek vagy tágabbak a pupillái, mint általában,

- szájszárazság, orrfolyás, étvágytalanság, erős fogyás jelentkezik nála,

- színes tabletták, ismeretlen eredetű gyógyszerek, porok, féltve őrzött, kézzel sodort cigaretta, zöld, száraz növényi törmelék kerül elő a zsebéből, használati tárgyai közül.

címkék: