TÜZELŐÁLLÁS

Drog, bör­tön és verés: el­ké­pesztő val­lo­más a vi­lág­sztár spor­to­ló­tól

Innen már csak föl­felé vezet az út? Jan Ull­rich egy­szer már pad­lóra ke­rült, de most még ne­he­zebb a hely­zete.
  • Szerző: vav

Élete legnehezebb időszakét éli Jan Ullrich, pedig az sem lehetett kellemes, amikor doppingvétség miatt megfosztották az eredményeitől. A németek korábbi Tour de France-győztes kerékpárversenyzője most egy éjszakára még rács mögé is dugták. Az ok: bement szomszédja, Til Schweiger színész birtokára.

Sikerül kimásznia a gödörből?
Sikerül kimásznia a gödörből?
Fotó: Instagram

A 44 éves korábbi bringás feje fölött teljesen összecsaptak a hullámok.A Bildnek nyilatkozva bevallotta többek között azt is, hogy

kábítószereket fogyasztott.

Ullrich ígéretet tett, hogy jó útra tér:

"A gyermekeim iránti szeretet miatt alávetettem magam egy terápiának. A válásom Sarától, és a gyerekektől való távollét - akiket húsvét óta nem láttam, és alig beszéltem velük - nagyon megviselt. Emiatt csináltam és szedtem is olyasmit, amit már nagyon megbántam."

A hajdani világsztár viselt dolgai azután kerültek napvilágra, hogy pénteken egy éjszakára leültették a rendőrök. Az alkohol- és drogfüggőséggel küzdő Ullrich ugyanis - vélhetően nem józanul - betört a szomszédjához, Til Schweigerhez, akinek a kertjében egy alkalmazott hagyta helyben. Miután kórházban kezelték az állsérülését, a hűvösre került.

A bíróság távolságtartási végzést hozott az ügyben, 50 méternél közelebb nem mehet a filmszínészhez.

Eközben a címlapon

"Gatyáig le kellett vetkőznöm. Csak egy priccsem volt, és egy törölközőt kaptam. A padlón, sőt a falon is mindent ellepett az ürülék és a vizelet. Rám tört a klausztrofóbia, képtelen voltam aludni. Életem egyik legkeményebb megpróbáltatása volt"

- panaszolta Jan Ullrich.