LELKIZŐ

Drá­mai rész­le­tek: Ezért halt meg az is­mert ma­gyar hu­mo­rista

Lehr Fe­ren­cet, az egyik leg­nép­sze­rűbb ma­gyar ne­vet­te­tőt feb­ruár 24-én érte a halál. Bár már 26 éve küz­dött a rák­kal, ha­lá­lát még­sem a sú­lyos be­teg­ség okozta. Egy ba­ná­lis bal­eset kö­vet­kez­té­ben vesz­tette éle­tét.
  • Szerző: Doris

Február 24-én elhunyt Lehr Ferenc, a népszerű humorista haláláról a már korábban beszámolt. A gyászhírt egyik kollégája, Nádas György tette közzé a Facebookon, aki rendkívül szoros munkakapcsolatot ápolt az ismert nevettetővel.

A Blikknek sikerült elérnie Lehr özvegyét, aki megrendülten vallott férje elvesztéséről.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Kevesen tudják, de Feri immár 26 éve rákbetegséggel küzdött, amit gyógyszerekkel kezelt. Sajnos ezek az orvosságok már régóta nem voltak elég hatékonyak, pár hónapja viszont egy kísérleti szert kapott, és ettől elkezdte jobban érezni magát. Az életkedve is visszatért. Mivel eldöntöttük, hogy a surányi házunkat eladjuk, aznap mindketten az épület körül tettünk-vettünk."

- kezdte visszaemlékezését az asszony, aki akkor még nem is sejtette, hogy férje állapotának javulása vezet majd tragikus halálához.

Lehr ugyanis egy banális baleset következtében vesztette életét. Az ereszcsatorna tisztítása közben közben felmászott egy állványzatra, ám hirtelen megcsúszott és lezuhant.

"Nagyon megijedtem, hiszen súlyos fejsérülést szenvedett, és rögtön hívtam a mentőt. A legszörnyűbb azonban az volt, hogy a rákbetegsége miatt nem tudták megfelelően ellátni, ráadásul vérzékenységben is szenvedett. Két nappal a baleset után hagyott itt minket."

Eközben a címlapon

- idézte fel a szörnyű esetet a gyászoló Ágnes asszony.