HŰHA

Drá­mai pil­la­na­tok, ez tör­tént Szabó Győ­zőék ba­bá­já­nak szü­le­té­se­kor

A szí­nész har­mad­szor is apa lett, és sze­ren­csére min­denki jól van a csa­lád­ban.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Facebook

Harmadszor is apa lett Szabó Győző, aki két piros lámpa és egy lassú lift miatt lekéste kisfia, Gáspár Zoltán születését. Ennek ellenére a színész boldog, mert a baba és a mama is jól vannak. 

"Köszönjük, megszületett a kisfiú, mindenki jól van, mérhetetlenül nagy a boldogság a családunkban" – nyilatkozta a Lokálnak nem sokkal a szülés után Szabó Győző, aki noha eleinte kissé tartott az apás szüléstől, végül mégis úgy döntött, hogy ott szeretne lenni kedvese, Rezes Judit mellett a nehéz percekben. A szülést azonban lekéste.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Minden köszönés nélkül rongyoltam be a szülőszobára, ám abban a pillanatban tették Judit mellkasára a gyereket. Azt hiszem, így bent is voltam, meg nem is voltam bent, de ha az a két piros lámpa nincs, beérek. Lehet, hogy ha nem kell várni a liftre, beérek, de ilyen a sorsszerűség" – mesélte a Petőfi Rádióban Szabó Győző, aki immár háromszoros apuka. Első házasságából született nagylánya, Bori már 22 éves, Judit pedig 2010-ben adott életet első gyermeküknek, Misinek, aki féltestvérével együtt már nagyon várta a kis öcsi érkezését. Minderről a színésznő írt saját blogján, nem sokkal kisfia születése előtt.

„Mindig is tudtam, hogy szeretnék a fiam mellé egy tesót, viszont színésznőként nem könnyű kiválasztani a megfelelő időpontot. Ha van egyáltalán ilyen, mert mindig azt mondják, hogy az sose jön el. (…) A szüléstől most sem félek, inkább megint valami kíváncsi várakozás van bennem. (…). Jöjjön akkor, amikor már fel van készülve, én itt vagyok! Várom! A család többi tagjáról nem is beszélve” – írta egy héttel Gazsi érkezése előtt a színésznő.