INSIDER

Drá­mai for­du­lat VV Fanni ügyé­ben, ez de­rült ki a gya­nú­sí­tott­ról

Ki­de­rült, hogy más bűn­cse­lek­mény miatt is nyo­moz­nak B. László ellen, aki nye­re­ség­vágy­ból öl­he­tett.
  • Szerző: Ripost

Újabb részletekre derült fény VV Fanni feltételezett gyilkosával kapcsolatban. A fiatal dunaújvárosi férfi, B. László ellen más bűncselekmény miatt is nyomoznak a hatóságok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 2017. novemberi eltűnése előtt több millió forintot felvevő lányt a rendőrség gyanúja szerint nyereségvágyból megölő fiatalember ellen költségvetési csalás miatt indítottak eljárást - írja a Blikk.

"A Nemzeti Adó-és Vámhivatal nyomozói azzal gyanúsítják, hogy még korábban nem fizetett be több millió forint értékű áfát" – erősítette meg az információt B. László ügyvédje, dr. Bálint Roland.

Amennyiben a költségvetési csalás miatt bűnösnek találják, B. László komoly pénzbírságra számíthat, ám jogi képviselője szerint ennél összetettebb az ügy.

"Ami érdekes, hogy a legutóbbi meghallgatásán, amikor a nyomozási bírónak kellett döntenie arról, hogy házi őrizetbe kerülhet-e vagy sem, végül azzal indokolták, hogy rácsok mögött kell maradnia, hogy több bűncselekmény is lehet a rovásán, és amíg nem járnak a végére, addig nem lehet szabadon" – mondta a férfi jogi képviselője, aki szerint védence ellen egyik nyomozást sem zárják le januárban, emellett még ők sem kaptak meg néhány iratot, amelyek segíthetnének a védekezésre való felkészülésben.

Bár máig nem tudni, mi történt Novozánszki Fanni eltűnésének napján, az elmúlt, több mint egy évben számos teória látott napvilágot. Egyesek úgy vélik, a fiatal lány holttestét krematóriumban égették el, míg más vélemények szerint a veszprémi erdőben vagy a szalkszentmártoni bányatóban kellene keresni őt.

Eközben a címlapon