SZTÁRDZSÚSZ

Drá­mai for­du­lat: köze le­he­tett a sztár­szí­nész­nek fe­le­sége ha­lá­lá­hoz?

So­káig senki sem gya­na­ko­dott a férjre, hosszú idő után azon­ban rá te­re­lő­dött a gyanú. A rend­őrök­nek is ha­zud­ha­tott.
  • Szerző: Ripost

Egyes külföldi hírek szerint Robert Wagner amerikai színésznek köze lehetett felesége, Natalie Wood 1981. november 29-i halálához. A rejtélyes üggyel kapcsolatban 2011-ben rendeltek el újabb nyomozást: John Corina hadnagy kijelentette, hogy Wagner valószínűleg nemcsak az utolsó ember volt, aki élve látta Woodot, hanem egyenesen felelős a nő vízbe fulladásáért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1981 őszén Wood  az Agyhalál című filmet forgatta, amikor kollégái és Wagner társaságában elhajóztak Santa Catalina szigetére - írja a Daily Mail. Egyik este azonbanWood beleesett a vízbe és meghalt. Az igazságügyi orvos szakértő akkor arra jutott, hogy az áldozat ittasan szenvedett tragikus balesetet.

Wagner korábban azt nyilatkozta, akkor látta utoljára feleségét, amikor a nő kollégájával veszekedett. A rendőrség az első nyomozás során elfogadta a vallomást, de 2011-ben újravizsgálták az ügyet.

Az új nyomozás során a halottkém a jelentést fulladásra és más ismeretlen okokra módosította, mert a hajókapitány azt mondta, hallotta a házaspárt veszekedni a haláleset előtt. Később Natalie nővére úgy vélekedett, valószínűleg Wagner részegen véletlenül belelökhette Woodot a vízbe, de utána nem volt hajlandó segíteni neki.

A rendőrség ugyanakkor még nem bizonyosodott meg arról, hogy Wagnernek tényleg köze lehetett a gyilkossághoz. De most ismét vizsgálják az érintettségét.