KÜLFÖLD

Drá­mai for­du­lat a kis Mad­die ügyé­ben, össze­szo­rul a szü­lők szíve

Még min­dig re­mény­ked­nek benne, hogy lá­nyuk elő­ke­rül, bár va­ló­sá­gos tor­tú­rán men­tek ke­resz­tül.
  • Szerző: Ripost
Forrás: Leon Neal/AFP
Forrás: Leon Neal/AFP
Fotó: AFP

Mint az nemrég kiderült, a hatóságok forró nyomon járnak a 12 éve Portugáliában rejtélyesen eltűnt kislány, Maddie McCann ügyében. Most végre a szülők is megszólaltak!A rendőrök most egy külföldi férfira koncentrálnak, aki 2007-ben, amikor Maddie-nek nyoma veszett, szintén Portugáliában, Algarvéban tartózkodott. A helyi lapok szerint a brit és portugál rendőrség egyre közelebb jár a gyanúsított és az új nyomok vizsgálásával ahhoz, hogy megtudják, mi is történhetett a kis Maddie-vel.

A szülők a fejleményekkel kapcsolatban azt mondták, még mindig reménykednek abban, hogy egyszer viszontlátják kislányukat - írja a The Sun. Kate és Garry hozzátette, nagyon hálásak a rendőröknek fáradhatatlan munkájukért és elkötelezettségükért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyenruhások egyébként minden lépésükről tájékoztatják a házaspárt, így mindig ők az elsők, akik megtudják, ha előrébb jutott a nyomozás. Ugyanakkor lehet, hogy ez csak nehezít a helyzetükön, hisz ez alatt a több mint egy évtized alatt számos lehetséges felelős és nyom előkerült már, az ügy azonban még mindig megoldatlan.