RIPOSTER

Drá­mai, ami Bu­da­pest bel­vá­ro­sá­ban tör­tént, de el­kap­ták a tet­te­se­ket

A VIII. ke­rü­let­ben dör­dült szer­dán több lövés, egy ko­rábbi vita miatt ra­ga­dott fegy­vert egy férfi, aki tár­sa­i­val ál­lí­totta meg ha­ra­go­su­kat.
  • Szerző: Ripost
Illusztráció.
Illusztráció.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságán szerda este nyolc előtt egy férfi személyesen tett bejelentést, hogy aznap Budapesten, a VIII. kerületben, a Magdolna utcában egy korábbi vitából kifolyólag két férfi az autója elé állt, miközben egy harmadik társuk rá gáz-riasztó fegyverrel több lövést adott le. A lövöldözésben nem sérült meg senki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A józsefvárosi rendőrök forrónyomon kezdték meg az elkövetők felkutatását, valamint a bizonyítékok beszerzését. A rendőrök a két férfit, akik az autó elé álltak, a Magdolna utcában elfogták. Harmadik társukat, aki a férfira lőtt, pár órával később fogták el a VIII. kerületi Orczy úton.

A rendőrök mindhárom férfit előállították és ellenük felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás. A két férfit, akik a kocsi elé álltak, őrizetbe vették és letartóztatásukat kérték. A harmadik férfi elfogását követően kiderült, hogy ellene elfogatóparancsot adott ki a Debreceni Törvényszék, mert nem kezdte meg letölteni jogerős szabadságvesztését, így őt a kihallgatása után a börtönbe viszik - írja a police.hu.