KÜLFÖLD

Drá­mai a hely­zet, le­sújtó hír jött a kis Mad­die-ről

Több he­lyen is fel­buk­kan­ha­tott a rej­té­lyes módon el­tűnt kis­lány, ám a rend­őr­ség­nek egyre ne­he­zebb a dolga.
  • Szerző: Ripost

Több mint 8600 helyen, 101 különböző országban vélték látni a 2007-ben rejtélyes módonn eltűnt kislányt, Maddie McCann-t.A kislány arca a legnagyobb újságokban is megjelent már, a leghíresebb eltűntként tartják számon. Történetét világszerte ismerik – írja a news.com.au. Most az is kiderült, hogy a hatóságok több mint egy évtizede állandóan arról kapnak bejelentést, hogy „megtalálták Maddie-t”, és bár volt néhány eset, aminek utána kellett járniuk, a legtöbbször az emberek csak más, szőke kislányokra fogják rá, hogy ő az eltűnt gyermek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség adatai szerint a kislánynak Portugáliában veszett nyoma, de olyan távoli helyeken is látni vélték, mint Bolívia vagy Új-Zéland. Állítólag az egyik legmeggyőzőbbnek tűnő bejelentés Amszterdamból érkezett, a kislány eltűnése után egy évvel. Akkor egy szőke hajú gyermekre figyelt fel valaki egy benzinkútnál, aki ráadásul Maddie-ként is mutatkozott be – az eset azonban mégsem vezette nyomra a rendőrséget.

Maddie a család szállodai szobájából tűnt el hároméves korában, 2007-ben, amíg szülei a közelben vacsoráztak. Számos teória napvilágot látott azóta, többen tudni vélik, hogy emberrablók áldozata lett a gyerek, sokak szerint azonban maguk a szülők gyilkolták meg – utóbbit persze tagadják az érintettek.