FÜLES

Drá­mát ját­szik a Szi­ne­tár Dóra-Mak­ran­czi Zalán há­zas­pár

Egy közös munka kel­lett ahhoz, hogy végre több időt tölt­hes­sen együtt a Szi­ne­tár Dóra, Mak­ran­czi Zalán há­­zas­pár. Mind­ket­ten sze­re­pet vál­lal­tak ugyanis a Pu­li­tzer-ügy című doku­drá­má­ban, Fodor Tamás ol­­da­lán. Igaz, nem sze­rel­mes­párt ala­kí­ta­nak: Dórát bí­ró­nő­ként, Za­lánt pedig Ro­o­se­velt el­nök­ként és Pu­li­tzer öccse­ként lát­hat­juk majd a Spi­noza Szín­ház desz­­káin.
  • Szerző: T.T.

A közös munka több együtt töltött időt jelent Szinetár Dórának és Makranczi Zalánnak. S bár a Pulitzer-ügy című dokudrámában nem szerelmespárt alakítanak - Dóra bírónőt, Zalánt Roosevelt elnököt és Pulitzer öccsét játssza majd a Spinoza Színházban -, mégis nagy öröm számukra a közös munka - írja a Bors.

Dóra szerint mindketten sokat dolgoznak, az egyetlen problémájuk hogy kevés időt tudnak együtt tölteni, így a mostani próbafolyamatot ajándékként élik meg. Nem hiszi, hogy attól, hogy a bemutató után havonta néhányszor játsszák majd a darabot, férjével megunnák egymást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár sokakban felmerült, hogy előző házassága azért ért véget, mert közös koncertjeik miatt rengeteg időt töltöttek együtt volt férjével, Dóra ezt is cáfolja.

A mizantróp (Fotó: Facebook)
A mizantróp (Fotó: Facebook)

Dóra és férje négy évvel ezelőtt, A mizantróp című darab próbáin ismerkedtek meg, ott már megtapasztalhatták, milyen a közös munka.

Zalánnal a világ alapvető kérdéseiről azonos a véleményünk, hasonló az értékrendünk, talán ezért is jó vele dolgozni. 

- mondta a színésznő.

A színészek tavaly nyáron házasodtak össze, Zalán szinte soha nem nyilatkozik a magán­életéről, a Család-barát című műsorral azonban nemrég kivételt tett és így jellemezte feleségét:

Eközben a címlapon
A legfontosabb, amit megszerettem benne, a hihetetlen igazságérzete. Rendelkezik egy jól fejlett fészekrakó ösztönnel, ami azt jelenti, hogy ha ledobod a Marsra, akkor biztos lehetsz benne, hogy pár perc múlva kis horgolt terítőcskék lesznek mindenhol. Virágokat rajzol, fest és elrendezi a hegyeket, vizeket, hogy azok otthonosak legyenek.