HŰHA

Dráma a Ninja War­ri­or­ban: ro­ham­men­tőt kel­lett hívni

Sú­lyos sé­rü­lést szen­ve­dett Se­bes­tyén Ági a Ninja War­rior Hun­ga­ry­ban, nyolc órán ke­resz­tül kel­lett mű­teni...
  • Szerző: Ripost

A fitneszbajnok lány rögtön az első akadálynál olyan rossz ívben ugrott a deszkára, hogy a vízben landolt. Ági ki sem bírt mászni egyedül a vizesárokból, a stábtagok azonban rögtön a segítségére siettek. Miután kihúzták, elborzadtak a látványtól. Az eset még a nyári forgatáson történt, de a nézők csak most láthatják. Szirénázó rohammentővel vitték a kórházba. A sebészeten derült ki, hogy mindkét lábszárcsontja, azaz a sípcsont és a szárkapocscsont is eltört, s egy nyolcórás műtét során operáltak a lábába egy vasdarabot, az tartja most is a sérült testrészt.

Fotó: TV2

Filmszerűen emlékszem minden egyes pillanatra. A balesetre és a műtétre is, azt ugyanis deréktől lefelé érzéstelenítéssel végezték. Rögtön éreztem, amikor leestem, hogy nagy a baj, pedig fájdalmat az elején egyáltalán nem éreztem. Csak dühöt, hogy miként történhetett ez. Végig az járt a fejemben, hogy meg kell gyógyulnom – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra a Blikknek Sebestyén Ági, aki ekkor még nem tudta, milyen hosszú gyógyulási folyamat előtt áll. Még mindig harcol az egészségéért, pár napja ugyanis kiderült: újabb műtét vár rá.

– Rettenetesen csalódott vagyok, azt reméltem, mostanra már túl leszek ezen, de kiderült, nem jól forrt össze az egyik csont – sóhajtott szomorúan, nem akarja ugyanis újrakezdeni a kálváriát. – Én olyan ember vagyok, aki nem bír nyugton maradni. Ehhez képest tíz héten át feküdnöm kellett, semmit nem tudtam egyedül csinálni, egy barátnőm segített a mindennapokban – mondta Ági, aki heti kétszer ment gyógytornára, így hamar elhagyhatta a mankót.