FÜLES

Dön­tött a bí­ró­ság, tíz­mil­li­ó­kat nyert Bá­lint An­tó­nia!

Az egy­kori szép­ség­ki­rálynő évek óta várta, hogy gyer­meke apja vissza­adja neki azt a 17 mil­lió fo­rin­tot, ami­vel annak ide­jén ki­húzta őt a baj­ból. A bí­ró­ság most neki adott iga­zat, így Ton­csi meg­könnyeb­bül­he­tett. Igaz, az íté­let még nem jog­erős.
  • Szerző: Doris

Zűrzavaros időszakon van túl Bálint Antónia, aki az utóbbi időben hol volt párja miatt járkált a bíróságra, hol a Hajdú családdal keveredett botrányba. Most azonban úgy tűnik, pontot tehet évek óta húzódó peres ügyének végére.

Ahogy arról a korábban beszámolt, az egykori szépségkirálynő öt évvel ezelőtt örökölt egy impozáns budai lakást, de mivel akkoriban a gyermeke apjával élt együtt, inkább eladta az ingatlant. Terve az volt, hogy a befolyt 17 millióból egy nagyobb házat vásárol, amit majd a kislánya örököl. Számításait azonban egy csapásra keresztülhúzták a férfi anyagi nehézségei. Toncsi önfeláldozó módon kölcsönadta párjának a teljes összeget. Ekkor azonban még úgy volt, hogy három hónap múlva mindent visszakap.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Igen ám, de a szakításuk után a férfi tagadta, hogy egy forinttal is tartozna volt kedvesének, az ügy pedig jogi útra terelődött. Antónia szinte minden napját a bíróságon töltötte, ám sokáig hiába hadakozott exével. A most meghozott döntés után viszont fellélegezhet.

A bíróság első fokon helyt adott Antónia keresetének, és a gyermek apját megfizetésre kötelezte

- árulta el a Borsnak dr. Hyross Virág, Toncsi jogi képviselője. Ami az információk szerint azt jelenti, 20 milliót kap vissza az exszépségkirálynő.

Régóta vágyik a nyugalomra Bálint Antónia (Fotó: Facebook)
Régóta vágyik a nyugalomra Bálint Antónia (Fotó: Facebook)

A lap megkereste magát az érintettet is, és bár az ítélet még nem jogerős, Toncsi megkönnyebbülten nyilatkozott.

"Elégedett vagyok a bíróság ítéletével, legalább ennyit visszakaptam... Nagyon remélem, hogy többé nem kell bíróságra járnom, szeretném végre teljes nyugalomban nevelni a kislányomat"

Eközben a címlapon

- jelentette ki a celebvilágtól szinte teljesen visszavonult sztáranyuka.