LELKIZŐ

Dolly le­mon­dott a sze­re­lem­ről

A le­gen­dás éne­kesnő, aki már 35 éve az or­szág egyik leg­si­ke­re­sebb elő­adója, min­dent fel­ál­do­zott a kar­ri­erje ér­de­ké­ben. Így a ma­gán­élete sem úgy ala­kult, aho­gyan sze­rette volna.
  • Szerző: Doris

Dögös, ellenállhatatlan és csupa vidámság - ilyen a színpadon Dolly, akinek már több mint 30 éve szárnyal énekesi karrierje. A pörgős koncertek után hazaérve azonban csak kutyái várják otthon a sikeres énekesnőt, aki magányosan hajtja álomra fejét. Dolly, elmondása szerint, kifejezetten szereti a csendet és az egyedüllétet, még társaságba is alig jár. Magánélete ugyanis közel sem alakult olyan fényesen, mint színpadi karrierje. Egyetlen házassága is dugába dőlt, és keserű válás lett a vége.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
"A volt férjemről, a házasságunkról csak annyit mondhatok, hogy nem illettünk össze"

- árulta el szűkszavúan a Best-nek az énekesnő, aki csak nagyon ritkán beszél szerelmi életéről, így azt sem tudjuk pontosan, kinek fogadott egykor örök hűséget.

Dolly, aki azóta szüleit is elvesztette, így minden szeretetét a rajongóinak adja tovább, hiszen az élete az éneklés, és mindent feláldozott azért, hogy szeresse őt a közönség.

Emellett pedig odaadó gondoskodással foglalkozik három kutyájával, magányos, szabad perceiben pedig szívesen ragad ecsetet, és vászonképek festésével próbálja elterelni figyelmét a társtalanságáról.

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)