SZTÁRDZSÚSZ

Új szerelmével karácsonyozik Dobó Kata

Dobó Kata mozgalmas időszakon van túl, hiszen számtalan színházi szerepe mellett egy új szerelem is beköszöntött az életébe. Most néhány napra átadja magát az áhítatnak, hiszen a karácsony számára az egyik legfontosabb ünnep.
  • Szerző: Buter

Dobó Kata időt szakított a %% napilapra a karácsonyi készülődés közben, és a fa alól adott rövid interjút. A színésznő hosszú hetek óta készül erre a napra.

%RIPOST%: Hogyan tölti a szentestét?

Dobó Kata: A karácsony megszervezése minden évben komoly logisztikai folyamat, hiszen szerteágazó a család. Igazi jövés-menés lesz az idei évben is, de a szigorúan vett szentestét édesanyámmal, Szofival, a kislányommal és Tamással töltjük majd.

%%: Van olyan karácsonyi emléke, amire a szívesen gondol vissza?

Dobó Kata: Azok voltak a legszebb karácsonyaim, amelyekre a húgommal előadásokkal készültünk.

Az egész család összegyűlt, és nagyon boldogan nézték a „színdarabokat”, amelyeket mi magunk rendeztünk és játszottunk.

Mindig óriási sikert arattunk, és tulajdonképpen akkoriban fogant meg bennem a vágy, hogy színész legyek…

%RIPOST%: Mikor kezdődik a karácsonyi hangulat?

Dobó Kata: Már hetek óta lázban égek, mert számomra ez a legfontosabb ünnep. A lakást már rég feldíszítettem. Szeretek december elején ráhangolódni az ünnepre és szeretem látni, ahogyan a kislányomat is magával ragadja a várakozás hangulata. Szívem szerint már a fát is feldíszítettem volna korábban, de Szofinak a Jézuska hozza, így ez huszonnegyedike délelőttére maradt.

%%: Mit ígér a 2017-es év?

Dobó Kata: Remélem, egészséget az egész családnak, mert az a legfontosabb. Szeretnék még a lehetőségekhez képest sok időt, amit velük tölthetek, és természetesen sok munkát is, ami előreláthatólag össze is jön.

%RIPOST%: Tervez pihenést a következő év első heteiben?

Dobó Kata: Nem, de nem is bánom, mert örülök annak, hogy rengeteg a színházi munkám. A Játékszínben most mutattuk be a Kölcsönlakást, játszom a Tartuffe-öt a Pinceszínházban, a Nyolc nőt szintén a Játékszínben és a Szajrét a Karinthy Színházban.

Fodrászszékben köttetett szerelem
Dobó Kata és Zsidró Tamás hosszú évek óta ismerik egymást, de az élet csak néhány hete sodorta őket egymás mellé. A színésznőnek idén tavasszal ért véget kapcsolata Anger Zsolttal, míg a sztárfodrász szintén idén döntött úgy, hogy 16 év után elválik exmodell feleségétől. A színésznő egyébként 16 évvel fiatalabb Zsidrónál, de a kor sosem állhatott a boldogság útjába…