SZTÁRDZSÚSZ

Új sze­rel­mé­vel ka­rá­cso­nyo­zik Dobó Kata

Dobó Kata moz­gal­mas idő­sza­kon van túl, hi­szen szám­ta­lan szín­házi sze­repe mel­lett egy új sze­re­lem is be­kö­szön­tött az éle­tébe. Most né­hány napra át­adja magát az áhí­tat­nak, hi­szen a ka­rá­csony szá­mára az egyik leg­fon­to­sabb ünnep.
  • Szerző: Buter

Dobó Kata időt szakított a napilapra a karácsonyi készülődés közben, és a fa alól adott rövid interjút. A színésznő hosszú hetek óta készül erre a napra.

Kata a legutóbbi premierjén
Kata a legutóbbi premierjén
Fotó: Markovics Gábor

: Hogyan tölti a szentestét?

EZT OLVASTAD MÁR?

Dobó Kata: A karácsony megszervezése minden évben komoly logisztikai folyamat, hiszen szerteágazó a család. Igazi jövés-menés lesz az idei évben is, de a szigorúan vett szentestét édesanyámmal, Szofival, a kislányommal és Tamással töltjük majd.

: Van olyan karácsonyi emléke, amire a szívesen gondol vissza?

Dobó Kata: Azok voltak a legszebb karácsonyaim, amelyekre a húgommal előadásokkal készültünk.

Az egész család összegyűlt, és nagyon boldogan nézték a „színdarabokat”, amelyeket mi magunk rendeztünk és játszottunk.

Mindig óriási sikert arattunk, és tulajdonképpen akkoriban fogant meg bennem a vágy, hogy színész legyek…

Eközben a címlapon
A Kölcsönlakásban hatalmas bonyodalomba keveredik
A Kölcsönlakásban hatalmas bonyodalomba keveredik
Fotó: Sulyok László

: Mikor kezdődik a karácsonyi hangulat?

Dobó Kata: Már hetek óta lázban égek, mert számomra ez a legfontosabb ünnep. A lakást már rég feldíszítettem. Szeretek december elején ráhangolódni az ünnepre és szeretem látni, ahogyan a kislányomat is magával ragadja a várakozás hangulata.Szívem szerint már a fát is feldíszítettem volna korábban, de Szofinak a Jézuska hozza, így ez huszonnegyedike délelőttére maradt.

: Mit ígér a 2017-es év?

Dobó Kata: Remélem, egészséget az egész családnak, mert az a legfontosabb. Szeretnék még a lehetőségekhez képest sok időt, amit velük tölthetek, és természetesen sok munkát is, ami előreláthatólag össze is jön.

Olvasópróbán
Olvasópróbán
Fotó: Sulyok László

: Tervez pihenést a következő év első heteiben?

Dobó Kata: Nem, de nem is bánom, mert örülök annak, hogy rengeteg a színházi munkám. A Játékszínben most mutattuk be a Kölcsönlakást, játszom a Tartuffe-öt a Pinceszínházban, a Nyolc nőt szintén a Játékszínben és a Szajrét a Karinthy Színházban.

Fodrászszékben köttetett szerelem Dobó Kata és Zsidró Tamás hosszú évek óta ismerik egymást, de az élet csak néhány hete sodorta őket egymás mellé. A színésznőnek idén tavasszal ért véget kapcsolata Anger Zsolttal, míg a sztárfodrász szintén idén döntött úgy, hogy 16 év után elválik exmodell feleségétől. A színésznő egyébként 16 évvel fiatalabb Zsidrónál, de a kor sosem állhatott a boldogság útjába…