HŰHA

Őszin­tén val­lott jóval idő­sebb sze­rel­mé­ről Dobó Kata

A gyö­nyörű vörös szí­nésznő nem sze­ret a ma­gán­éle­té­ről be­szélni, de most meg­nyílt, és őszin­tén el­mondta, mit érez.
  • Szerző: Ripost

Dobó Kata számára nagyon fontos, hogy fel tudjon nézni a párjára, hogy igazán nőnek érezhesse magát mellette. Nem ez az első eset, hogy a dögös színésznő idősebb férfiba szeret bele. Dobó Kata szerint ez többek között annak kö­szönhető, hogy biztonságban ér­zi magát az élettapasztalatokkal teli férfi mellett.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színésznő a NőComment című rendhagyó talkshow-ban vallott érzéseiről, ahol Ábel Anita, Risztov Éva, Eleni Korani, Tatár Csilla, Hadas Kriszta, Till Attila és Hajós András őszintén beszélgettek. Dobó Kata ugyan ritkán nyilatkozik a magán­életéről, ebben a társaságban azonban mégis megnyílt - írja a Bors.

Tény és való, előfordult, hogy idősebb volt a párom. Ahogy most is az

– utal Zsidró Tamásra a színésznő.

"Valamiért én szeretem az okos és tapasztalt férfiakat. Így hozta az élet, és én na­gyon sokat tanultam tőlük. Már csak türelmet például, és a hozzáállást az élethez vagy dolgokhoz. Ami nagyon érdekes. Sokkal kevésbé voltak például kíméletlenek velem, vagy azzal kapcsolatban, amit csinálok. Ez nekem nagy megnyugvást okozott. A korkülönbség és hogy milyen ember, nem függ össze, va­laki például kioktató, de az tizennyolc évesen is lehet ilyen"

– mesélt a párválasztásról a színésznő.