SZTÁRDZSÚSZ

Árul­kodó üze­ne­tet ka­pott Zsidró Tamás Dobó Ka­tá­ról, ez állt benne

A mes­ter­fod­rász ter­mé­sze­te­sen vá­la­szolt is az is­mert té­vés­nek, aki az üze­ne­tet küldte!
  • Szerző: bdf

Rózsa György nyíltan megkérte Zsidró Tamást, vegye végre el feleségül Dobó Katát„Vedd már el Katát, mert nem bírom már sokáig a várakozást”– követelte írásban az Instagramon Rózsa György. A válasz hamar meg is érkezett: „Rendben van, megbeszéljük, de csak ha te le­szel a ceremóniafelelősünk."

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors munkatársa felhívta Zsidró Tamást, és megkérdezték tőle, mennyire vehető komolyan a posztjában írt bele­egye­zése.

"Egyelőre nincs róla szó, Katával még nem beszéltünk róla. Rózsa Gyuri posztján jót derültem, éreztem a pressziót. Katával mindketten voltunk házasok, nem érezzük a nyomást, viszont ellenvetésünk sincs ezzel kapcsolatban. A sok válás miatt manapság a világ nem is kicsit házasság­ellenes. De én még veszítettem el a reményt és a bizalmamat" – mondta.

Rózsa György egyébként nem is egy kommentjével próbálta már lánykérésre biztatni a mesterfodrászt. 

Fotó: TV2

"Szerintem nagyon jó pá­rost alkotnak, Tamás mindent megtesz érte. Nem egyszer, és nem csak az interneten, személyesen is biztattam már többször is, hogy tegye meg ezt a lépést! Ezt fájó szívvel mondom, ugyanis ka­maszkora óta ismerem, még az Éretlenek című magyar sorozat forgatásán találkoztunk. Azóta „halálosan szerelmes” va­gyok belé, ahogy persze még sok kedvenc színésznőmbe, természetesen reménytelenül. És ha már Kata meg­találta az igazit, legalább legyen vége a „szenvedéseimnek“, és Tamás vegye vég­re el.

Szeretem, tisztelem Katát, egy gyönyörű és tehetséges színésznő, örülnék, ha mi­előbb révbe érne.