ÉLETMÓDI

Döb­be­ne­tes vál­to­zás: a ten­ge­rész­gya­lo­gos apuka bom­ba­nővé műt­tette magát

Elakad a sza­vad, ha meg­lá­tod ezt az át­vál­to­zást! A transz­nemű férfi nővé ala­kít­tatta magát, és az ered­mény el­ké­pesztő.
  • Szerző: FÁB

Sona Avedian már négyéves korában tudta, hogy a lelke mélyén lány, de mivel konzervatív családban nevelkedett, érzéseit titokban tartotta. A harmincas éveiben járó, amerikai tengerészgyalogos viszont mostanra hihetetlen átalakuláson ment keresztül.

Fotó: mirror
Fotó: mirror
EZT OLVASTAD MÁR?

Az átalakulás előtt Irakban és Afganisztánban is szolgált, fiatal felesége volt, gyönyörű kislánya, az élete pedig a megvalósult amerikai álomra hasonlított. 2012-ben azonban nem bírta tovább a titkolódzást, elhatározta magát, és belekezdett a hormonterápiába. Ezt követően sokat fogyott, a műtétek mellett életmódváltásba is kezdett, elhagyta a gyorsételeket, kerékpározásba és jógázásba fogott, teste pedig őrületes mértékben változott.

Fotó: mirror
Fotó: mirror

A változás hatására sok barátot elvesztett, de azt mondja, sokkal boldogabbá vált az élete most, hogy az lehet, aki mindig is lenni akart.

Fotó: mirror
Fotó: mirror

Feleségével 2013-ban elváltak, most ötéves kislányával viszont szoros kapcsolatot ápol, a kicsi fejében pedig ő már nőként él. Sona most fiatal nőként élvezi a mindennapjait, sorstársai segítésére pedig blogírásba kezdett, melyen tanácsokat és támogatást oszt meg velük.