INSIDER

Döb­be­ne­tes rész­le­tek: té­vé­ben lett mil­li­o­mos a gyil­kos nyír­egy­házi köny­velő

Te­le­ví­ziós ve­tél­ke­dőn nyert mil­li­ó­kat a nyír­egy­házi köny­velő, K. Antal, akit az­után fog­tak el, hogy meg­ké­selte egy nyír­egy­házi butik el­adó­ját, majd ko­csi­já­ból egy holt­test ke­rült elő...
  • Szerző: Ripost

A férfi, aki a késes támadáson kívül L. Erzsébet megölését is beismerte, nemrégiben hárommillió forintot nyert egy tévés vetélkedőn. A gyilkos egykori szomszédai azt mondták, nem gondolták, hogy anyagi gondjai vannak a férfinak, sőt azt hitték, gondtalan életet él, miután egy tévés vetélkedőben milliókat kasszírozott.

Irigyelték őt, amiért annyi pénzt nyert a tévében! Ilyenre azért ritkán van példa – mesélte egy neve elhallgatását kérő utcabeli. – Biztos elszórta a nyereményt, pedig hárommillió forint nem kevés pénz! Ránézésre egyébként rendezett körülmények között élt – tette hozzá a Blikknek az ismerős.

A közgazdász végzettségű, főkönyvelőként dolgozó K. Antalt sikkasztás miatt rúgták ki korábbi munkahelyéről. K. Antal súlyos anyagi gondokkal küzdött: hiába adta el mindenét, hogy pénzhez jusson, képtelen volt kimászni a gödörből. A Blikk szerint a butikos nőre is azért rontott rá, mert rabolni akart.

A rendőrség megerősítette, L. Erzsébetnek valószínűleg azért kellett meghalnia, mert  fájdalmat okozott K. Antalnak aktus közben. A férfi erre dühbe gurult, megpofozta, majd halálra szurkálta áldozatát, akinek testét apja kocsijának a csomagtartójába rejtette.