ÉLETMÓDI

Döb­be­ne­tes, mit tett 9 hó­na­pos kisfi­á­val a ször­nye­teg anya

El­kép­zelni is nehéz, hogy mi jár­ha­tott az anya fe­jé­ben, aki azért akart bosszút állni pár hó­na­pos ba­bá­ján, mert nem hagyta őt aludni.

Döbbenetesen kegyetlen módját választotta a gyereknevelésnek egy Floridában élő nő, bizonyos Caitlin Alyse. Kisbabája többször is felsírt éjszaka, és ez egy idő után erősen zavarta őt a pihenésben. Ezért másnap reggel a fáradt nő úgy döntött, hogy egyszer és mindenkorra megtanítja gyermekének, hogy is kell éjszaka viselkedni: jeges vizet öntött a mindössze kilenc hónapos babájának a fülébe, sőt a kellő hatás miatt kétszer is megismételte a hajmeresztő mutatványt. Az esetről ráadásul videófelvétel is készült, amit Caitlin egy viccesnek szánt hozzászólással osztott meg a közösségi oldalán - írja a Mirror.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Most visszakapod, amiért állandóan felébresztettél engem az éjszaka.

- kommentálta a a videóját a szívtelen anya.

A megrázó videót végül egyetlen ismerőse sem talált viccesnek. A hozzászólók kivétel nélkül felháborodásuknak adtak hangot a kommentszekcióban. A brutális képsorok végül a rendőrséghez is eljutottak, ami alapján a hatóságok azonnal eljárás indított a a 33 éves nő ellen.

A Floridai törvényszék végül figyelmeztetéssel és felfüggesztett büntetéssel szabadlábra helyezte Caitlint.