INSIDER

Döb­be­ne­tes, miért gyil­kolta meg a nőt a deb­re­ceni haj­lék­ta­lan

A nőnek azért kel­lett meg­hal­nia, mert nem akart sze­xelni a haj­lék­ta­lan­nal, aki emi­att fék­te­len ha­ragra ger­jedt.
  • Szerző: Ripost

K. Attila még csak 33 éves, de a bíróság ítélete szerint életfogytig börtönben marad, leghamarabb 30 év múlva szabadulhat. A férfi - aki brutális kegyetlenséggel gyilkolt meg egy nőt Debrecenben, a Nagyerdőben - soha nem dolgozott, alkoholista volt.

Illusztráció
Illusztráció
Fotó: Keller Mátyás

Korábbi élettársától több gyereke is született, ám róluk soha sem gondoskodott.  Áldozata korábban rendezett körülmények között élt, de inni kezdett és lecsúszott, így ismerte meg a hajléktalanokat Debrecenben. Egyikük a Nagyerdőbe csalta, ahol szexelni akart az asszonnyal, de ő ellenállt neki. Ettől olyan dühös lett Attila, hogy brutálisan megverte a nőt, majd meg is fojtotta áldozatát. Az eset még februárban történt, K. Attilát egy hete fogták el, és gyorsított eljárásban tegnap el is ítélték a Debreceni Törvényszéken.

A gyilkosság után Attilában nem csökkentek az indulatok, a városban aznap nyolc nőre támadt rá, egy 13 éves gyereknek pedig az arcába csapott ököllel - írja a Bors.