EZO

Ilyen döb­be­ne­tes erő­vel hat sze­relmi éle­tedre a nyári Mars-ret­rog­rád

Ez a nyár va­ló­ban kü­lön­le­ges lesz mind­annyi­unk szá­mára! Ér­de­mes át­la­poz­nod az elem­zést, hogy meg­lásd a benne rejlő le­he­tő­sé­ge­ket. Át­ala­ku­lás indul, mu­tat­juk a rész­le­te­ket!
  • Szerző: F. E.

Az elkövetkező hónapokban asztrológiai események kavalkádját fogjuk megtapasztalni:  jön a Mars retrográd, majd július 28-án a teljes holdfogyatkozás, valamint egy részleges napfogyatkozás augusztus 11-én. 

Mindez teljes átszerveződést jelentenek a karrier, a kapcsolatok, az egészség, illetve az öngondoskodás területén. Lehetőséget kapsz, hogy valóban átformáld az életedet - ha azt szeretnéd - egy magasabb szintű hitelességgel megtöltve azt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Akár készen állsz rá, akár nem, a 2018-as nyár arra sarkall, hogy engedd el végre, amire már nincs szükséged és gondoskodj a legmélyebb lélek által vezérelt tulajdonságok megjelenéséről.

Fontos, hogy kerüld a színlelést! Tetteidet mindenféle álca, maszk nélkül vidd véghez, ugyanis a hitelesség nagy szerepet fog játszani ebben az időszakban.

A Mars retrográdról azt kell tudni, hogy amikor a cselekvés és a törekvés bolygója a nyári napforduló után, azaz június 26-án elkezd visszafelé haladni egészen augusztus 28-ig, és ez az időszak arra szolgál, hogy a tudattalan szokásokat átértékeljük, valamint abban is segít minket, hogy továbbra is a feladatainkra fókuszáljunk. Szabályozza a szenvedélyt és mélyen kapcsolódik a vezetéshez és az elszántsághoz.

A retrográd időszak kihívást jelent azokra a döntésekre, amelyekre koncentrálunk, így nem marad más hátra, minthogy a háttérből figyelve az eseményeket, kicsit vissza húzódjunk és a bekövetkező hold- és napfogyatkozások által a még homályos területek feltárják magukat. Miközben viharosnak tűnhetnek a hétköznapok, a történések szép lassan a hiteles kapcsolatok felé mozdulnak.

Lapozz a folytatáshoz!