INSIDER

Döb­be­ne­tes dol­got mon­dott az anya, aki meg akarta öletni 3 éves kis­lá­nyát

Mó­nika saját, ré­sze­ges édes­ap­já­val akarta meg­öletni a 3 éves kis­lá­nyát, Han­nát. Egy csomó sze­szes italt is vá­sá­rolt a férfi­nak, ám a nagy­papa meg­saj­nálta az uno­ká­ját. A nő most min­dent tagad...
  • Szerző: Ripost

M. Mónika 2017 nyarán találkozóra hívta az apját, M. Csabát Tatára. A nő bort, sört, konyakot vett, majd a férfi szerint felszólította, hogy fojtsa meg az unokáját. Az apa szerint Mónika azt mondta neki, hogy a pici nem is az ő gyermeke. Ekkor – a férfi elmondása szerint – a lánya távolabb ment, és figyelte, jön-e valaki, míg ő a kislány torkára fonta az ujjait. Amikor a gyerek feje elkékült, Csaba megsajnálta, ezért eleresztette.

EZT OLVASTAD MÁR?

Mónika ugyanakkor mindent tagadott.

Két vallomás áll tehát egymással szemben, ám az ügyészség a jelek szerint Csabának hisz, noha a férfit korábban már elítélték emberölésért.

A hétfői tárgyalás más meglepetést is tartogatott: kiderült, hogy Mónika 8 hónapos terhes.

Alig várom, hogy véget érjen ez az egész, és visszakaphassam a lányaimat. Őket ugyanis nevelőszülőknél helyezik el, és félek, ha a kicsi megszületik, őt is elveszik tőlem – mondta Mónika a tárgyalás elnapolása után a Blikknek. Majd hozzátette: – Nem gondoltam volna, hogy kárt tesz a gyerekben, azért mertem otthagyni vele.